Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 8: Nejzábavnější seriálová camea


ikona
do_Od
britney spearsbruce williscameopřáteléteorie velkého třeskutop 8top8
Nový den, nový top 8. Čí camea jsme si v seriálech zamilovali? 

Nevím, jak vám, ale už mi tady chyběla moje oblíbená top osmička. To jsou furt novinky, recenze, skandály, noví redaktoři, staří redaktoři, sexuální témata, BDSM… počkat, to je zase jiná práce. Každopádně v rámci mírného odlehčení atmosféry, odpočinutí si od politiky a nastolení rovnováhy v galaxii obecné seriálové relaxace jsem si řekl, že konečně vytáhnu tuhle nejvíc chill topku, co se mi tady válí už asi rok. Spoko? Si myslim. Bro.

Tady je tedy osm nejzábavnějších seriálových cameí a pár slov k nim. Kvalita videí je občas mizerná, ale co naděláte.

 

8. Carrie Fisher a James Earl Jones

Seriál: Teorie velkého třesku
Jak moc to bylo epic: As if millions of voices suddenly cried out in awe...

Věděli jste, že Carrie Fisher nikdy nepotkala svého otce? Minimálně tedy toho filmového. Což je docela šok, vzhledem k tomu, že jde dost možná o nejslavnějšího taťku filmové historie. James Earl Jones a Princezna Leia se na setu přesto nepotkali. Jeden totiž stál před kamerou a ten druhý byl ve zvukové budce a namlouval nejlegendárnějšího záporáka v galaxii. To vše změnili až producenti Teorie velkého třesku, jež samotné tahle story mírně šokovala. Ti přišli s epizodou, ve které představitel Darth Vadera prankoval stárnoucí princeznu a ta už ho měla plné zuby. Moc vtipné. Ne, fakt, i já se zasmál.

7. Christopher Reeve

Seriál: Smallvile
Jak moc to bylo epic: Pořád lepší než Superman Returns

Smallville bylo… vlastně docela zábavné, když jsem vyrůstal. Měl jsem tu Supermana, mohl jsem s ním trávit čas každý den sledováním Novy (to je jedna z předních českých televizních stanic a televize je takové zařízení, na kterém lidé dřív sledovali seriály) a rodil se tu ten můj vnitřní geek. Blbý je, že jsem byl fakt ještě mládě, a když tedy přišlo na cameo Christophera Reeva, ikonického Kal-Ela z Donnerova Supermana, věděl jsem prd, na koho to koukám. Teď po letech nad svou ignorancí div nepláču.

6. Joe Biden

Seriál: Parks and Recreation
Jak moc to bylo epic: Pravá ruka tehdy nejmocnějšího muže na světě si odskočila před kameru

Pro ty, co nesledují americkou politiku, Joe Biden sloužil jako víceprezident pod Barackem Obamou, asi nejlepším novodobým prezidentem, jakého Amerika zažila. Když si do Googlu zadáte Joe Biden memes, čekají vás hodiny a hodiny upřímné zábavy, podobně jsou na tom pak nahrané rozhovory Obamy a Bidena na Youtube. Každopádně tenhle oblíbený politik byl tak trochu ikonou hlavní postavy seriálu Parks and Recreation, když tedy po dlouhých letech došlo na jejich první setkání, byla to samozřejmě velká věc. A jak uvidíte v následujícím klipu, i dost vtipná. Jo, s tím odpočinkem od politiky mi to moc nevyšlo. #sorry

5. Neil Patrick Harris

Seriál: Glee
Jak moc to bylo epic: Jako čerstvá patnáctka na rockovém koncertě

Pamatujete časy, kdy byl z Glee fenomén, celebrity se jen hrnuly a seriál kupodivu bavil? Jo, mluvím o první řadě. Pak se přišlo na to, že jeden z herců měl doma na kompu uloženo pár giga dětskýho porna a věci šly hodně rychle z kopce (ok, to možná nebyl ten důvod, ale zajímavost je to slušná). Každopádně právě v těchto časech si do seriálu odskočil zazpívat jeden z nejtalentovanějších lidí showbyznysu, Neil Patrick Harris. Jeho duel v rockové pecce Dream On od Aerosmith je zhruba stejně tak památný, jako tahle scéna. Jo a kdyby vám to nestačilo, tak epizodu natočil Joss "miláčku, 15 let jsem ti byl nevěrný, odpusť mi a hlavně to nikomu neříkej" Whedon. Hm, asi půjdu tu první sérii půjdu oprášit.

4. Stephen Hawking

Seriál: Teorie velkého třesku
Jak moc to bylo epic: Hlavy explodovaly, lidé omdlévali

A ještě jeden Big Bang. Sorry, ale nekompromisní Hawking vs. Sheldon, když byl ještě v rámci mezí snesitelnej, to prostě nejde nezmínit. Přidejte slušný budoucí stěry a máte running joke s jedním z nejlepších mozků planety. Tohle je zkrátka dobrý a zaslouží si výraznou zmínku.

3. Danny Trejo

Seriál: Perníkový táta
Jak moc to bylo epic: Děláte, jako byste nikdy neviděli odříznutou hlavu na želvě

Danny Trejo vlastně dává v Breaking Bad perfektní smysl. Teda aspoň do té doby, než si vybavíte Rodriguezův životní omyl Spy Kids. Pak se musíte hodně snažit, abyste ho mohli brát vážně (jako všude), nicméně výlet do Mexika a ukázka nemilosrdenství drogových kartelů asi nemohla být víc šokující než právě v podání jedné odříznuté hlavy, znetvořené želvy a poprvé v životě znechuceného Hanka (Dean Norris tady přepnul na svůj dark mode a od té doby jsem ho nepřestal žrát). Nezapomenutelná rolička.

2. Britney Spears

Seriál: Jak jsem poznal vaši matku (v tomhle bodě už se někdo přihlaste a vyzvěte nás, abychom ty seriálové názvy přestali překládat, prosím)
Jak moc to bylo epic: Tak moc epic, že jste o tom dodnes možná nevěděli

Ne, nedělám si srandu. Britney Spears si fakt zahrála ve slavném HIMYM. Dokonce byla jednou ze zhrzených milenek svůdníka Barneyho (duh). Už to ale není ta devadesátková polozfetovaná Britney, jak ji asi máme všichni uloženou, nicméně normální obyč. bloncka, lehce trash, takže pokud jste o seriálu nějak víc nečetli, nebo nemáte fakt dobré oko, pravděpodobně jste ji přehlédli. Zahrála si pošahanou sestřičku Stelly, doktorky, se kterou Ted krátce chodil. A byla senzační. Jakože fakt seznační. Teda pokud vás tyhle typy holek berou.

1. Bruce Willis

Seriál: Přátelé
Jak moc to bylo epic: Yippee-ki-yay, motherf*ckers

Přelom tisíciletí, Bruce Willis na vrcholu kariéry, Matthew Perry s ním právě dotočil Můj soused zabiják a Přátelé už v té době byli pár let kulturním fenoménem. Objevit se Bruce v úvodním intru na slavném gauči a rozplakat se před Billy Crystalem o tom, že ho podvádí manželka, nejspíš bychom zůstali v klidu (ale ne, Robin Williams to samozřejmě pořád zahrál geniálně a vy si ho tady představte na bonusovém místě, stejně jako všechny další camea z Přátel – už jsem říkal, že ten seriál miluju?), cameo Bruce Willise ale nebylo tak úplně cameo. Byla to totiž plnohodnotná vedlejší role v rámci vícero epizod a bylo to boží. BOŽÍ. Mimochodem, na tomhle místě mě právě napadla další topka z Přátel, tak mi ji prosím zkuste někdo vymluvit, protože o nejhezčích babách z devadesátek, při jejichž balení trojice mužských představitelů konstantně failovala, si tady nikdo číst nechce, žejo?! 

Nicméně abych to uzavřel, Willisovi ta komediální poloha vždycky šla – koneckonců v ní začínal se seriálem Měsíční svit (kult bude) a díky ní mu pak šlo tak hezky hláškovat ve všech čtyřech (!) Smrtonosných pastích a taky Posledním skautovi. Dá se tedy říct, že v legendárním sitcomu se cítil jako ryba ve vodě. A tím si vysloužil tohle první místo.

 

A jak to vidíte vy? Zapomněl jsem na něco? Pojďte si to se mnou vyříkat do diskuze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace