Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cyborg míří do True Detective


ikona
Spooner
cyborghbotemný případtrue detective
Třetí řada Temného případu fasuje další zajímavé jméno. 

Třetí řada Temného případu se připravuje už nějaký ten pátek a my už o ní víme docela dost věcí. Další kriminální příběh opět napíše, a tentokrát i částečně zrežíruje, Nic Pizolatto. Nabídne nám pak vyšetřování děsivého zločinu uprostřed amerických Ozarků, které se bude vyprávět v několika dekádách. A na rozdíl od předchozích řad se nehodlá spoléhat na megahvězdné obsazení. Pořád si ovšem tvůrci vybrali hodně zajímavé tváře. Hlavní roli detektiva Wayna Haynese si zahraje oscarový Mahershala Ali, jeho parťáka si střihne Stehpen Dorff a záda jim bude krýt Carmen Ejogo z posledního Vetřelce či můj osobní seriálový oblíbenec Scoot McNairy z westernové pecky Godless či Halt and Catch Fire. K této sestavě se nyní přidává další jméno, jež by nás mohlo solidně překvapit.

 

Další známou tváří se totiž stává Ray Fisher, jehož jsme mohli před pár týdny vidět coby hrdinu Cyborga v Justice League. A stejně jako zbytek ansámblu, ani on zde příliš velký dojem neudělal. Ve třetím Temném případu tak může tento herec s pramálo zkušenostmi konečně ukázat, že v něm opravdu něco je. Zahraje si totiž syna hlavního hrdiny Freddy Burnse. Takže jestli někde může opravdu dokázat, že na velké DC filmy a hraní obecně vůbec má tak tady. V třetím True Detective zkrátka žádnou megahvězdu definitivně neuvidíme a místo toho se bude v některých případech herecky riskovat. Snad nás tedy v tomto případě čeká překvapení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace