Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka od showrunnerů Westworldu


ikona
Diego.Dorlan
amazonmatrixwestworld
Sci-fi novinka pro Amazon od tvůrců Westworldu. 

Nový projekt od autorů Westworldu, který se na obrazovky vrátí již tuto neděli, má být adaptací díla slavného autora Williama Gibsona. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Právě tento pán je zodpovědný za knižní trilogii Sprawl, která se ve světě stala fenoménem a díky této sérii se sci-fi žánr stal mnohem populárnějším. Zasloužil se například o pojetí kyberpunku tak, jak jej známe dnes. Dokonce i filmová série Matrix, kterou měli pod palcem sourozenci Wachowští, se silně inspirovala jeho dílem.

Lisa Joy a Jonathan Nolan budou převádět pro televizní diváky dílo The Peripheral, které pojednává o Flynne Fisher, ženě z Ameriky blízké budoucnosti, kde technologie začíná pomalu ovlivňovat společnost. Flynne nachází skryté spojení do velmi odlišné reality a díky tomu také její vlastní temnou budoucnost. Amazon, který bude stát za tímto seriálem, poslal showrunnerům Westworldu scénáře s tím, že pokud se jim budou líbit, tak seriál půjde rovnou do produkce. Lze vidět, že Amazon tak vkládá poměrně velkou vírů v tuto sérii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace