Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhý spin-off Hry o trůny?


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůnymartin
Kam by nás mohl zavést druhý z plánovaných projektů ze světa fantasy megahitu? 

Natáčení Hry o trůny sice před pár dny definitivně skončilo a během příštího roku se tak konečně dočkáme řádně epického vyvrcholení této fantasy ságy. Už nějakou dobu ale víme, že tím se se světem George R. R. Martina na HBO rozhodně neloučíme a chystají zde pro nás hned několik spin-offů. Ten první od scenáristky Kingsmanů či Kick-Ass Jane Goldman s pracovním názvem The Long Night (ano, všichni čtenáři už vědí, o čem bude tato Dlouhá noc pojednávat) už pak před několika týdny dostal zelenou k natočení pilotu a kamery se rozjedou už v říjnu. Také na dalších projektech se ovšem stále usilovně pracuje a podle Martina je dost možné, že se jich před kamery podívá hned několik. A na internet nyní proklouzly informace o dalším spin-offu, jenž má prý k produkci celkem blízko.

 

Podle internetových spekulací nese další spin-off název Empire of Ash. Plánovaná novinka by tak měla pojednávat o vzestupu a pádu nejvyspělejší říše Martinova světa, Valyrie, která byla navíc plná draků. Události by se pak měly odehrávat století před tím, než rod Targaryenů dobyl Západozemí. V seriálu se pak bude soustředit mimo jiné právě i na zrod tohoto legendárního rodu i pletichy dalších politických frakcí. A samozřejmě se dočkáme i většího důrazu na milované draky. Tedy pokud projekt nakonec opravdu dostane zelenou. Scénář má pak na starosti autor Konga: Ostrovu lebek, Max Borenstein a případného pilotu by se neměl ujmout nikdo menší než miláček GoT fanoušků, Miguel Sapochnik. Tak uvidíme, zda jsou zvěsti pravdivé a Valyrie bude opravdu brzy druhým schváleným spin-offem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace