Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všechny moje lásky míří do seriálu


ikona
Spooner
disneykravitzvšechny moje lásky
Hudební pohodovka s Johnem Cusackem se dočká seriálové podoby. Kdo si zahraje hlavní roli? 

Všechny moje lásky sice nejsou důležitou filmovou klasikou, jsou ovšem prototypem dokonalého odpočinkové zážitku, jenž navíc ani po 18(!!) letech prakticky nezestárl. A není divu, příběh Johna Cusacka coby majitele obchodu s deskami, jenž právě pomocí desek rekapituluje svůj milostný život, oslovil svou atmosférou i parádní režií snad každého a z filmu se stala taková ta milá hezká kultovka. A jelikož na ni (nejen) hudební fajnšmekři pořád docela slyší, rozhodl se Disney látku vyždímat v seriálovém remaku.

 

Seriálových Lásek aka v originále High Fidelity se dočkáme na chystané Disneyho streamovací službě, kde se tak novinka objeví vedle prvního hraného Star Wars seriálu či comicsových sólovek Lokiho a Scarlet Witch. Desetidílná série by pak měla být o tomtéž, co celovečerní bratříček či knižní předloha Nicka Hornbyho, jen s jedním rozdílem. Hlavní postava totiž změní pohlaví a místo ve vztazích tápajícího třicátníka dostaneme třicátnici. I ta povede svůj hudební obchůdek, jen bude tentokrát fanynkou o něco popovějšího žánru. A zahraje si ji moje oblíbenkyně Zoë Kravitz z Šíleného Maxe či oceňovaných Sedmilhářek. Té by podobná role neměla dělat žádný problém a já mám rázem konečně důvod, proč se o tento projekt zajímat. Co myslíte, má remake High Fidelity smysl, nebo se jedná o zbytečnost?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace