Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač oficiálně oznamuje obsazení


ikona
Diego.Dorlan
cirigeraltnetflixwitcheryenneferzaklínač
Po týdnech neklidu bylo konečně oznámeno obsazení pro Zaklínače. Kdo si zahraje hlavní postavy? 

Po několika velmi neklidných týdnech, plných spekulací a zášti vůči tvůrcům hrané adaptace se konečně objevila další konkrétní informace spojená s castingem. Jedná se odhalení jmen hereček, které budou představovat další dvě hlavní postavy: Geraltovu adoptivní dceru Ciri a jeho životní lásku Yennefer. Po obsazení Cavilla se hodně fanoušků domnívalo, že Netflix vyrazí cestou slavných tváří i pro ostatní postavy, ale dnešní oznámení tuto teorii vyvrátilo.

Freya Allan
Freya Allan

Bedlivě sledovanou roli princezny Cirilly Fiony Eleny Riannon pro sebe nakonec vyhrála britská herečka Freya Allan. Tuto mladou a téměř neznámou herečku mohli zahlédnout fanoušci seriálu Into the Badlands v jedné epizodě minulé série a brzy ji budete moci vidět v britské minisérii „The War of the Worlds“. Roli Yennefer pro sebe na castingovém bojišti získala taktéž britská herečka jménem Anya Chalotra. Jedná se taktéž o velmi neznámou tvář, mezi jejíž zkušenosti můžeme zařadit film Wanderlust a minisérii „The ABC Murders“ jež bude mít premiéru v prosinci.

Anya Charlotra
Anya Chalotra

Zároveň bylo také oznámeno obsazení vedlejších rolí jako druida Myšilova (Adam Levy), královny Calanthe (Jodhi May) či fanoušky oblíbené princezny Renfri (Millie Brady). Mezi oznámenými jmény bylo ještě několik postav, které by ale mohli v závislosti na příběhu popisovat různé postavy. Minimálně ale zmínění Renfri znamená, že bychom se v jednom díle měli dočkat adaptace povídky „Menší zlo“ ve které Geralt získal své nechvalně známe přízvisko „Řezník z Blavikenu“.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace