Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Film Breaking Bad vítá Jesseho!


ikona
Spooner
amcbreaking badjesse
Snímek ze světa kultovního seriálu hlásí návrat oblíbené postavy. O čem bude? 

Tomu říkám rychlost. Teprve včera jsme vás informovali o chystaném filmu ze světa seriálové pecky Breaking Bad, o němž se toho ovšem na jednu stranu zase příliš nevědělo. Pouze to, že projekt s pracovním názvem Greenbriar bude pojednávat o útěku uneseného muže a jeho cestě za svobodou. A že si ho vezme samozřejmě celý na starosti tvůrce Breaking Bad Vince Gilligan. Netrvalo to však ani den a už víme o novince další podrobnosti. A už tak zajímavý kousek je najednou ještě mnohem lákavější.

 

Oním uneseným mužem totiž nebude nikdo jiný než druhá hlavní postava Perníkového táty, Jesse Pinkman s tváří Aarona Paula! Ano, hláškující parťák Waltera Whitea se vrací a fasuje rovnou svůj vlastní sequel, jenž bude navazovat rovnou na konec televizní kultovky. Synopse o uneseném muži totiž poukazuje na jeho zajetí u bandy neonacistů, z něhož ho na samém konci vysvobodil právě samotný Heisenberg. Jenže od útěku ze zajetí je k pravé volnosti ještě daleká cesta, a právě o té by měl film pojednávat. A vzhledem k Jessemu slabosti pro špatná rozhodnutí a Gilliganově péči o postavy (viz. stále nadstandardní Better Call Saul) se máme asi sakra na co těšit. Pořád více to pak vypadá, že se bude jednat o televizní film. Něco mi říká, že nadšení BB fandů to ale nijak nezmenší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace