Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Thorin míří na Netflix


ikona
Spooner
americansbatwomanhbonetflixperry masonseriálystřípky
Hvězda Hobita chystá velmi zajímavou seriálovou štaci. A v čem uvidíme Rosarii Dawson či hvězdu The Americans? 

Dva týdny nám utekly jako voda a my jsme tu s další várkou krátkých seriálových střípků. A zase se nám toho v televizním rybníčku urodilo celkem dost. Netflix do svých projektů opět naverboval nějakou hvězdu, fanoušci comicsů si taky přijdou na své a ani na HBO se úplně neflákali. Ostatně, podívejte se na výčet nejzajímavějších novinek sami.

 

Richard Armitage aka Thorin z hobití trilogie se představí v novince od Netflixu, The Stranger. Zahraje si muže, jenž má na první pohled dokonalý život s milující manželkou a dvěma dětmi. Jeho život se však rozpadne poté, co se dozví o děsivém tajemství své ženy. Zaplete se tím ovšem do záhadné konspirace, která může nejen zničit, ale rovnou ukončit jeho život. Seriál mají na starosti tvůrci nedávné detektivky Safe s Michaelem C. Hallem.

Hvězda oceňovaných The Americans Matthew Rhys si zahraje novou verzi legendárního právníka Perryho Masona na HBO. Limitovaná série se bude zabývat počátky kultovního advokáta v 30. letech v Los Angeles, kde se ještě živil jako soukromý detektiv. Jednou mu ovšem přistane na stole případ, který může změnit celé město. Původně se měl v této roli objevit samotný Robert Downey Jr. Kvůli nabitému diáři však nakonec bude u projektu pouze jako producent a titulní roli přenechal svému velkému kamarádovi.

 

V comicsovkách od Netflixu půvabná Rosario Dawson malinko mrhala svým potenciálem, v její příští seriálové štaci už by to ale mohlo být o něčem jiném. Uvidíme ji v chystané novince Briarpatch od kabelovky USA Network. Zde si zahraje vyšetřovatelku Allegra Dill, jež se vrátí do rodného města, aby se vydala po stopě vraha své sestry. Nakonec se ovšem dostane do křížku s celým zkorumpovaným městem.

Seriálová Batwoman Ruby Rose nabírá další postavy a samozřejmě i obsazení. I když vám tyto tváře asi příliš neřeknou. Agentku Sophii Moore ztvární Meagan Tandy, nevlastní sestrou hlavní hrdinky bude Nicole Kang a jako syn Luciuse Foxe, Luke, se představí Camrus Johnson.

Sharon Stone, Cynthia Nixon ze Sexu ve městě, Corey Stoll z House of Cards a Finn Wittrock z American Horror Story si zahrají v novince oceňovaného tvůrce Ryana Murphyho Ratched. Seriál bude v podstatě prequelem Přeletu na kukaččím hnízdem od Miloše Formana. Budeme v něm totiž sledovat titulní nechvalně známou sestru, tentokrát s tváří Sarah Paulson.

 

Kal Penn alias Kumar ze Zahulíme, uvidíme či seriálu Designated Survivor si zahraje v novém sitcomu American Dream od NBC. Ztvární zde bývalého radního z New Yorku, který se rozhodne splnit americký sen šesti imigrantům. Proč by vás tento projekt měl zajímat? Protože ho má na starosti tvůrčí dvojice Michael Schur/Matt Murray, jež má na kontě komediální pecky Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation a Good Place. A to už je docela solidní důvod.

A zbytek zpráv už vezmeme vážně telegraficky. Líbil se vám dramatický Homecoming s Julií Roberts? Tak ta se bohužel v plánované druhé sérii už neobjeví a projektu zůstane už pouze jako producentka. Elisabeth Reaser z Haunting of Hill House a seriálový veterán Christopher Meloni (Zákon a pořádek, Happy!) se pak objeví v třetí sérii hitu Příběh služebnice.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace