Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda True Detective šerifem


ikona
Spooner
ayerdeputydetectivedorfffoxtemný případtrue detective
Herecký sympaťák z Temného případu televizi rozhodně opouštět nehodlá a opět bude zastupovat zákon. 

Stephena Dorffa mám coby herce docela rád. Je to sympaťák, a když dostane pořádnou roli, dokáže ji vytěžit na maximum. Má ovšem jednu nepěknou vlastnost. Po chvilkách, kdy se díky jednomu či dvěma skvělým filmům objeví v popředí diváckého zájmu, následuje období, kdy se topí v totální béčkové produkci a nikdo o něm neví. Role si zkrátka vybírat někdy moc neumí. Nyní se ovšem naštěstí nachází ve fázi úspěchu. Ve třetím Temném případu totiž ukázal, že na to po herecké stránce pořád má, vedle oscarového Mahershala Aliho se neztratil a patřil vlastně mezi ty výraznější klady série. Dorff pak po tomto úspěchu evidentně už zapadnout nehodlá a upsal se dalšímu seriálovému projektu.

 

Objeví se v policejní novince stanice FOX Deputy. Zde si zahraje strážce zákona Billa Hollistera, jenž radši tráví čas v terénu než v kanclu vyplňováním papírů. Když ovšem zemře místní šerif, musí právě on nastoupit na jeho místo. Být šerifem v Los Angeles a mít na starost deset tisíc policistů tak pro něj nebude zrovna jednoduché. Policejní drama je pak zajímavé i díky tomu, že si ho bere na starost ten nejpovolanější, režisér David Ayer. Ten Patrolou či Drsnými časy ukázal, že tento žánr mu jde zkrátka nejlíp. Ujme se tedy kromě role producenta také režie pilotu, scénář má pak na starosti autor nedávného Aquamana Will Beall. Tohle zkrátka nevypadá úplně blbě. Dorff navíc využil své aktuálního statutu a vykecal si 200 tisíc dolarů za epizodu, což už není úplně málo. Tedy v případě, že novinka projde klasickou fází pilotu a bude objednána na celou sérii. Jen se trošku obávám, aby u FOXů novinka po nadějném pilotu nesklouzla do rutinních kriminálních vod. Rád tomu dám ovšem šanci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace