Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Coulson se loučí


ikona
Spooner
abcagentsarrowcwflashshield
Dvě populární comicsovky nám příští rok řeknou definitivní sbohem. 

Arrow a Agents of SHIELD. Dva populární seriály, které sice nikdy nehrály první kvalitativní ligu, fanoušků si ovšem dokázaly nastřádat víc než dost. I když pravda, partička agenta Coulsona to měla se sledovaností vždy malinko složitější. Tyto dva kousky navíc pojí skutečnost, že stály v podstatě na počátku současné comicsové seriálové tvorby. A mají společný také fakt, že oba příští rok definitivně končí.

 

Ano, Arrow i Agenti SHIELD se chystají na své poslední série. Stanice CW potvrdila, že u jejich zeleného lukostřelce to bylo malinko těžké rozhodování, nakonec ovšem došli k tomuto překvapivému kroku. Všechno zkrátka musí někdy skončit a je celkem fajn zakončit Oliverova dobrodružství dokud si stále udržuje stabilní zájem diváků. Poslední série tak začne na podzim a skončí zřejmě hned zkraje příštího roku. Dočkáme se totiž jen pouhých 10 epizod. Fanoušci comicsového DC světa ale smutnit asi nemusí. CW to se svým universem rozhodně balit nehodlá a vedle Flashe, Legends of Tomorrow, Supergirl a Black Lightninga nás letos nejspíš čeká také seriál Batwoman, která by na poli “temnější“ comicsovky měla Arrowa vystřídat. Je navíc otázkou, jakým způsobem se známé postavy rozloučí a zda se s Oliverem a spol. nepočítá do dalších případných crossoverů.

 
U Agentů se poslední série ohlásila více potichoučku. Šestá sezóna sice dorazí až v květnu, natáčení té sedmé je ovšem už v plném proudu a dočkáme se jí příští rok. A představitel agenta Coulsona Clark Gregg během rozhovorů v rámci propagace Captain Marvel potvrdil, že půjde zároveň o řadu poslední. A jelikož se s ní evidentně už scenáristicky počítá, mělo by jít snad o důstojné zakončení. A nutno dodat, že oba comicsoví veteráni se s námi loučí v ideální čas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace