Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pán prstenů obsadil jednu z hlavních rolí


ikona
krauset
amazonlotrpan-prstenuwill-poulter
Který mladý herec přibyl do velkorozpočtovému fantasy projektu?  

No že bych byl nějak zvlášť nadšený z obsazování Pána prstenů, to říct nemůžu. Jako první byla představena veskrze neznámá australská herečka Markella Kavenagh a teď se jako druhé jméno objevil herec Will Poulter, údajně představitel jedné z hlavních rolí. Ten si zahrál v komedii Millerovi na tripu, v Revenantovi s Leonardem DiCapriem, letos pak v hororu Slunovrat a v seriálu Netflixu Black Mirror. Není známo, koho by měl hrát, ale na sociálních sítích už jsem zaznamenal přirovnání Willa k Hugovi Weavingovi, který ve filmech ztvárnil Elronda. Pán Roklinky samozřejmě celý Druhý věk, v němž se má seriál odehrávat, odžil. Zatím nám tedy Amazon rozhodně neservíruje herce s mocným charismatem a vznešenými rysy. 

 

Nedávno se objevilo video představující produkční tým seriálu. Víme, že na něm pracují scenáristé J. D. Payne a Patrick McKay nebo třeba Bryan Cogman ze Hry o trůny a že J. A. Bayona (Jurský svět: Zánik říše) natočí první dvě epizody. Tom Shippey, tolkienovský badatel přizvaný k projektu, se nechal slyšet, že by první série měla obsahovat nadstandardních dvacet epizod. Výtvarníkem seriálového Pána prstenů je legendární ilustrátor Tolkienova díla John Howe, který pracoval i na Jacksonově trilogii. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace