Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Levitt míří do Appleu


ikona
Spooner
applehis dark materialskompaslevittnetflixstřípkyzlatý kompas
Co chystá herec Joseph Gordon-Levitt? A koho uslyšíme v seriálovém Zlatém kompasu? 

Od posledních seriálových střípků už nám utekl nějaký ten pátek (já vím, už je to pár měsíců, no), a tak je nejvyšší čas zase si jednou letem světem projet menší castingové a seriálové novinky, na které se v samostatném článku nedostalo, ale vy byste jim stejně měli věnovat pozornost. A tentokrát dojde i na několik bývalých filmových hvězd, o nichž jsme už chvilku neslyšeli.

 

Tou je např. Joseph Gordon-Levitt, který nemá poslední léta moc do čeho píchnout. Hvězda Počátku či Loopera se proto stěhuje na Apple TV+. Zde chystá dramedy Mr. Corman, v níž si zahraje učitele základní školy, jenž se ovšem snaží vypořádat s vlastní dospělostí. Nijak novátorsky to nezní. Levitt se kromě hlaví role zhostí také produkce a scénáře.

Bývalá komediální hvězda Kevin James pro změnu míří na Netflix. Zde si zahraje v komediální novince The Crew z prostředí závodů Nascar. Zde má coby šéf závodního týmu za úkol naučit se spolupracovat s mladšími a technologicky nadanějšími kolegy. Seriál má na starosti autor The Ranch s Ashtonem Kutcherem.

 

Už všichni asi vědí, že nás na podzim čeká seriálová adaptace Jeho temných esencí, v níž se dočká reparátu i dávný fantasy propadák Zlatý kompas. A že se v něm objeví James McAvoy, Ruth Wilson z Luthera a Dafne Keen z Logana. Nyní už ale konečně víme, kdo propůjčí hlas jejich daemonům, s nimiž jsou jejich majitelé duševně spjaty. I tady se totiž můžeme těšit na zatraceně zajímavá jména. Hlas „zvířátkům“ totiž propůjčili např. Helen McRoy z Peaky Blinders, Kit Connor z Rocketmana nebo samotný David Suchet aka Hercuile Poirot.

Herecké posily hlásí druhá série comicsovky The Umbrella Academy. V další řadě se objeví Yusuf Gatewood z Dobrých znamení, Ritu Arya ze sci-fi Humans a Marin Ireland ze Sneaky Pete. Herecká veteránka Joan Cusack si pak v doposud nepojmenovaném projektu od HBO Max zahraje legendární televizní kuchařku Julii Child. Další matadorka, Gillian Anderson, pak byla pro jistotu ještě jednou definitivně potvrzena do role Margaret Thatcher ve čtvrté sérii The Crown.

 

Hvězda devadesátek Gary Sinise se po čase objeví v seriálovém rybníčku. Zahraje si v poslední řadě 13 Reasons Why, kde ztvární terapeuta Roberta Ellmana, jemuž se dostane do péče hlavní hrdina seriálu Clay Jensen. Další herecký veterán, Chris Cooper, se pak objeví v druhé sezóně oceňovaného Homecoming. Vedle něj se objeví také herečka a zpěvačka Janelle Monae z oscarového Moonlight a Skrytých čísel. Akorát už se seriál bude muset obejít bez Julie Roberts. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace