Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow dostane dámský spin-off


ikona
Sam.Vimes
arrowarrowversecomicscwdcjuliana harkavykatherina mcnamarakatie cassidykomiksmia smoak
Které postavy budou pokračovat i po konci prvního seriálu Arowverse? 

V počátcích docela realisticky laděný Arrow to dopracoval k sedmi vlastním sezónám a celému televiznímu komiksovému univerzu včetně Flashe, Supergirl a Legends of Tomorrow. Nadcházející osmá řada bude pro lučištníka v zeleném poslední, před koncem ale dá vzniknout ještě jednomu seriálu, který tentokrát bude výstižněji naplňovat význam spin-offu. V čele dosud nepojmenovaného projektu bude stát Katherine McNamara, připojí se k ní Katie Cassidy a Juliana Harkavy.

Všechny dámy si zopakují své role z Arrow. McNamara si v sedmé řadě ve dějové lince z budoucnosti zahrála Miu Smoak, Oliverovu dospělou dceru, který po něm nakonec převezme luk. Cassidy a Harkavy obě využívaly tajnou identitu Black Canary. Seriál by se mohl odehrávat v budoucnosti, kterou jsme viděli právě v již zmiňovaných flashforwardech. Na podzim nás ale čeká velký cross-over Crisis on Infinite Earths a osobně se domnívám, že po něm bude všechno jinak. Projekt produkuje Greg Berlanti, jenž dohlíží na celý televizní Arrowverse, a s ním Sarah Schechter, Beth Schwartz, Marc Guggenheim, Jill Blankenship a Oscar Balderrama. Zkrácená osmá řada Arrow by podle tvůrců měla během deseti dílů nabídnout „best-of“ seriálu, časté hosty v podobě navrátivších se postav a uzavřít některé příběhy sahající až k druhé nebo třetí řadě. A jednu epizodu věnuje na takový poloviční pilot spin-offu, jako jsme to viděli již u Flashe nebo u pokusů o spin-offy Supernatural.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace