Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se dočká seriálu


ikona
Spooner
arrowcwflashlois lanesupergirlsuperman
Jeden z nejslavnějších comicsových hrdinů si na CW vybojoval svůj vlastní seriál. 

Upřímně, těch comicsových kousků od DC je na stanici CW tolik, že už to pomalu ani nezvládám počítat. Veterán Arrow to sice brzy nadobro zabalí, v tomto televizní universu ovšem i nadále vesele řádí Flash, Supergirl, Legend sof Tomorrow, Black Lightning a pár týdnů již také Batwoman, která prozatím také zaznamenává divácký úspěch. A tím rozšiřování už tak nabobtnalého Arrowverse rozhodně nekončí a už příští rok by se mohlo rozrůst o dalšího člena. Ano, a tentokrát o nikoho menšího, než samotného Supermana.

 

Na CW totiž začínají přemýšlet a pracovat nad novinkou s všeříkajícím názvem Superman & Lois. To aby bylo všem jasné, že tentokrát to nebude jen o návštěvníkovi z Kryptonu. Seriál se tak zaměří na nejslavnějšího superhrdinu a slavnou novinářku, kteří se snaží společně bojovat se stresem, tlakem a všemožnými překážkami, které jim dává do života rodičovství. Ano, Superman bude tentokrát za tatínka a ztvární ho již prověřený Tyler Hoechlin. Ten si slavný oblek několikrát navlékl už v Supergirl a ukázal se také v comicsovém crossoveru Elseworlds, v němž se poprvé objevila právě i Lois Lane v podání Elizabeth Tulloch. Ještě před případným seriálem, jehož přípravy jsou nyní v rané fázi, pak tento pár samozřejmě uvidíme i super crossoveru Crisis on Infinite Earths. Otázkou zůstává, zda je Supermanova sólovka vzhledem k úspěšné Supergirl opravdu dobrý nápad. A zda je rodinná premisa vážně tím správným tahem. Něco mi ale říká, že producenti z toho stejně zase vytěží svůj tradiční divácký hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace