Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash vyhodil jednu z hlavních hvězd


ikona
Sam.Vimes
arrowversecwelongated manflashhartley sawyerralph dibny
Po Ruby Rose mají komiksovky na CW další castingový problém. 

Hartley Sawyer končí v roli Ralpha Dibnyho v komiksovce The Flash. Na povrch totiž vyplavalo několik příspěvků z jeho Twitteru z let 2011-2014 s nevhodnými a nepříliš vtipnými vtipy. Producenti seriálu Sawyera okamžitě vyhodili s tím, že netolerují urážlivé výroky mířené na jakoukoliv rasu, etnikum, pohlaví nebo sexuální orientaci. Sawyer mezitím smazal svůj účet na Twitteru a omluvil se. Jeho postava, Ralph alias Elongated Man, se dokáže natahovat a může si i přemodelovat obličej, teoreticky se tedy dá přeobsadit a v ději by se změna představitele vysvětlila přes tyto schopnosti. Nebo mohou tvůrci jeho postavu jen tak poslat pryč, jako se to už stalo Tomu Feltonovi (Draco z Harryho Pottera) mezi třetí a čtvrtou řadou, jakkoliv nepřirozeně tohle řešení působí.

Sawyer se v seriálu poprvé objevil ve čtvrté řadě, v páté a šesté pak povýšil na člena hlavního obsazení. Šestá a zatím poslední sezóna měla původně mít 22 epizod, kvůli pandemii a zastavení natáčení byl nakonec jako finále označen devatenáctý díl. S premérou sedmé řady se předběžně počítá na leden 2021. Pro komiksy na CW je to po odchodu Ruby Rose z hlavní role Batwoman už druhý castingový problém v krátké době za sebou. Celá situace se značně podobá dva roky staré aféře s tweety Jamese Gunna, za něž ho Disney vyhodil z Guardians of the Galaxy 3. O rok později jej studio na post režiséra znovu najalo, Gunn ale měl podporu všech hereckých hvězd filmu, zatímco Sawyera už představil Flashe Grant Gustin stihl odsoudit na sociálních sítích.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace