Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

CW obsadila novou Batwoman


ikona
Sam.Vimes
arrowversebatwomancomicscwdcjavicia lesliekomiksruby roseryan wilder
Už víme, kdo převezme netopýří kápi po Ruby Rose. 

Seriálová Batwoman už obsadila novou hlavní roli. Po Ruby Rose ji převezme Javicia Leslie. Ta si zahrála v seriálu God Friended Me, který produkují pro CBS společnosti Warner Bros. Television a Berlanti Productions, jež mají na svědomí právě i Batwoman. Dále se Leslie objevila třeba v The Family Business, Chef Julian, mihla se i v novém MacGyverovi. Leslie se identifikuje jako bisexuální, takže splňuje požadavky producentů na příslušnost k LBTQ+ komunitě.

Krátce po finále první řady oznámila představitelka hlavní role Ruby Rose, že seriál opouští. Důvod oficiálně neuvedla. Tvůrcise rozhodli nepřeobsazovat její postavu Kate Kane, ale přidat zcela novou postavu Ryan Wilder (Leslie), jež po Kate převezme identitu Batwoman. Ryan je bývaá pašeračka drog, která nyní abstinuje a žije v přívěsu, je velmi schopná, ale nedisciplinovaná. Druhá řada Batwoman by se měla začít vysílat v lednu příštího roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace