Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Objeví se Anakin v seriálovém Obi-Wanovi?


ikona
Spooner
disneyewan mcgregorhvezdne valkymandalorianobi-wan kenobirosario dawsonstar wars
Vrátí se Hayden Christensen do ikonické role? A jaké další známé tvář se v seriálu ukážou? 

Filmové Star Wars sice mají v posledních letech tendenci bolestivě zklamávat, i přes to se však na seriálové dobrodružství Obi-Wana Kenobiho docela hodně těším. Sice se přepisoval scénář, jenž má nyní na starosti Joby Harold, autor Krále Artuše: Zrození legendy, ale jinak se prostě na návrat Ewana McGregora nejde moc netěšit. Obzvláště, když se bude limitovaná série odehrávat 8 let po Pomstě Sithů na planetě Tatooine, kde bude mistr Jedi hlídat malého Lukea Skywalkera. Už dříve se pak spekulovalo, že by se mohl v seriálu objevit také Joel Edgerton coby Owen Lars. A nyní se na internetu objevuj ještě mnohem divočejší spekulace, které sice musíme brát hodně s rezervou, ale poslouchají se docela dobře.

Podle nových drbů by se totiž měl v seriálu objevit také Hayden Christensen coby Anakin Skywalker! Ano, čtete dobře. Podle spekulací z fanouškovských serverů měla mít bývalá hvězda v seriálu původně cameo, během jednání a psaní scénáře se ovšem z Anakina údajně stala jedna ze stálých rolí seriálu. Ano, zní to bizarně a fandové už samozřejmě debatují o tom, jak to bude možné. Zatímco někteří mluví o tom, že by se Anakin Skywalker mohl objevit ve vizích Obi-Wana Kenobiho či by se mu zjevoval výsledkem jeho stálého propojení s Darth Vaderem (který by se měl podle dalších neověřených informací také objevit), další zdroje mluví o jeho účasti ve flashbacích. Ty by měly diváky zavést do období Klonových válek, jež znají fanoušci už dost detailně z animáků a dá se tedy podle těchto fám předpokládat, že se jich možná více dočkáme i v hrané verzi. 

Tato spekulace však do hry přináší další známou postavou. Ano, řeč je o Ashoce Tano, jedné z hlavních tváří animovaných Klonových válek, jež se ovšem podle všeho objeví v druhém Mandalorianovi, a to s tváří Rosario Dawson. Už dřívější spekulace pak naznačovaly, že mají tvůrci se známou postavou v hrané verzi mnohem větší plány a její obsazení do Obi-Wana by tak ještě více propojilo seriálový rybníček Hvězdných válek. Takže to máme návrat Anakina a tedy logicky i Darth Vadera, Ashoky Tano… jo, těch spekulací je opravdu hodně. A pořád musíme počítat i s tím, že se může jednat o hodně divoké kachny, co se nepotvrdí. Na druhou stranu, jako o velkém drbu se ještě před rokem a půl psalo i o seriálovém Obi-Wanovi a nyní už víme, jak to dopadlo. Nebudu tedy za velkého skeptika a rád se nechám překvapit.

UPDATE: Tak aby těch drbů nebylo málo, podle dalších informací se má v seriálu ve flashbacích objevit také Natalie Portman coby Padmé!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace