Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí seriálového Hawkeye?


ikona
Spooner
disneyfalconhaweyejeremy rennermarvelsteinfeldwandavisionwinter soldier
Kdo všechno si vezme na starosti comicsového lučištníka?  

Stejně jako většina ostatních produkcí, i chystané seriálové marvelovky od Disney+ mají kvůli koronaviru pauzu, a tak se jejich premiéry podstatně zdrží. Falcon s Winter Soldierem proto místo plánovaného srpna dorazí až příští rok, u WandaVision se také začíná mluvit o pozdějším termínu (i když tvůrci stále slibují tento ročník) a nejspíš i Loki se kvůli tomu o nějaký ten pátek odsune. To seriálový Hawkeye, v němž bude hrdina s lukem dělat mentora a předávat pochodeň své nástupkyni Kate Bishop, ještě s natáčením nezačal a dává zatím dohromady tvůrčí tým. Scénář má tak na starosti jeden z autorů Mad Men, Jonathan Igla, a do role Hawkeyeovy žákyně se spekuluje o Hailee Steinfeld. I když v jejím případě zatím není vůbec nic potvrzené, o režisérech už nyní máme jasno.

Zatímco ostatní seriálové marvelovky se vydají směrem jednoho režiséra, v případě Hawkeye se sází na dva tvůrčí týmy. Tím prvním bude režisérská dvojice Amber Finlayson a Katie Ellwood alias Bert a Bertie, jež o sobě dala tento rok výrazněji vědět dvěma epizodami parádní Veliké. Ty natočí několik dílů, druhou várku epizod pak natočí Rhys Thomas, jenž má za sebou už solidní kariéru díky produkování a režirování Saturday Night Live a je podepsaný také pod zapadlými, ale prý solidními šílenostmi Documentary Now! a Soudruh detektiv. Stejně jako v případě WandaVision či Falcona a Winter Soldiera se tedy nejedná o žádné hvězdné tváře, ale na druhou stranu jde o zkušená televizní jména, jež lákají spíše na velkou porci humoru a nadhledu. Tak snad zvládnou s Jeremy Rennerem vykouzlit i nějakou tu akci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace