Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel obsadil Ms. Marvel


ikona
Sam.Vimes
castingcomicsdisney+iman vellanikomiksmarvelmcums marvel
Televizní sekce Marvelu obsadila hlavní roli nového seriálu. 

Marvel pokračuje v sérii seriálových novinek. Krátce po oznámení pozic za kamerou seriálu Ms. Marvel obsadil i hlavní roli před ní. Titulní postavu si zahraje neznámá mladá kanadská herečka Iman Vellani. Prakticky jediné informace, které se o ní aktuálně dají dohledat, jsou věk 19/20 a jedna castingová fotka. O režii seriálu se postará dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah (Mizerové navždy), dále Sharmeen Obaid-Chinoy a Meera Menon. Kamala Khan alias Ms. Marvel je mladá muslimka vyrůstající v New Jersey, její superschopností je, že se dokáže natahovat. Později by se měla objevit i v marvelovských filmech.


V posledních týdnech toho Marvel ke svým seriálům oznámil docela dost. Roli She-Hulk ve stejnojmenném seriálu dostala Tatiana Maslany z Orphan Black. Z režijní pozice na ni dohlédne Kat Coiro, která má za sebou třeba Brooklyn Nine-Nine nebo nadcházející filmovou komedii Marry Me. Vlastní seriál dostane i Nick Fury, a to stále s tváří Samuela L. Jacksona. Ve výrazně bližší budoucnosti nás čeká hororový Helstrom od skomírající Marvel Television a WandaVision od Disney+.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace