Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

CW chystá seriál o Wonder Girl


ikona
Sam.Vimes
arrowversecomicscwDailyn Rodriguezgreg berlantikomikswonder girlyara flor
Svět Arrow a Flashe přivítá další superhrdinku. 

Sdílený komiksový svět na stanici CW, kam patří Flash nebo již ukončený Arrow, přivítá další superhrdinku. Vlastní seriál dostane Yara Flor alias Wonder Girl, dcera Amazonky a brazilského říčního boha. Yara byla nedávno v DC komiksech (kde se nikdy nešetřilo výměnami jmen i kostýmů) oznámena jako nová Wonder Woman. CW hledá do hlavní role herečku hispánského původu.

Wonder Girl bude psát a produkovat Dailyn Rodriguez, která má za sebou především seriál Queens of the South. Na produkci se bude podílet samozřejmě i Greg Berlanti, jenž řídí celý Arrowverse. Jméno Wonder Girl v komiksech vystřídalo více postav, říkalo se tak mladé Wonder Woman (Dianě, tj. té z filmů). Stanice CW plánuje i seriál pro postavu Painkillera. Ten dostane v nadcházející čtvrté řadě Black Lightning tzv. „backdoor pilot“, tj. epizodu zaměřenou na něj, od níž by se mohl odrazit k vlastní show. Podobně začal třeba i Flash v seriálu Arrow, ale u Supernatural zase podobné snahy o spin-off byly víc než jednou a vždy neúspěšně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace