Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo nově přibyl do obsazení Pána prstenů?


ikona
krauset
amazonlord of the ringpan prstenu
Najdete mezi nimi svého oblíbence? 
V redakci už trochu vtipkujeme, že produkce Pána prstenů od Amazonu připomíná Entí sraz. Po třech letech si tvůrci stihli říct dobré ráno a nám poskytnout jména herců. Zatímco Peter Jackson přivezl po třech letech od oznámení kompletní morijskou sekvenci do Cannes a celé riviéře spadla čelist, my se musíme spokojit s oznámeními neznámých herců v tolika vlnách, že tím Amazon překonává i covid. O potvrzené hlavní vlně herců jsme psali už loni zde. Od té doby se ještě věrohodně spekulovalo o tom, že se přidá Kaya Scodelario ze Skins, Labyrintu a posledních Pirátů z Karibiku. A teď tu máme další herecké oznámení, na které se v úplnosti můžete podívat tady

 
 
Amazon se vydává podobným směrem jako Peter Jackson, tedy neobsazovat ty nejslavnější tváře, jejichž star power by zastínila postavu. Nicméně i když se v Pánu prstenů objevilo plno neznámých herců, přesto se našlo pár velkých jmen – Cate Blanchett, Ian McKellen, Christopher Lee, Ian Holm, Hugo Weaving. A já z fotek nového castingu zatím nevidím tolik charismatu, kolik bych si představoval. Mnoho z nich má ale solidní jevištní průpravu, jsou mezi nimi shakespearovští divadelní herci, také mnoho novozélandských herců, tak uvidíme.

Mezi nejzajímavější patří: Ben Walker, herec nominovaný na cenu Tony, který si zahrál v Eastwoodových Vlajkách našich otců; Lenny Henry, který se objevil ve Vězni z Azkabanu a v Doctor Who; Cynthia Addai Robinson ze seriálů Power a Upíří deníky; Simon Merrells, známý díky rolím ve Spartakovi, Knightfall a Dobrých znameních; Peter Mullan z Westworldu a Maxim Baldry z Římu, o němž se spekulovalo od samého začátku.
 
 

Kromě herců víme i to, kdy se bude Pán prstenů od Amazonu odehrávat. Bude to ve Druhém věku Středozemě. Poslední dobou se proslýchají ne zrovna povzbudivé věci, jako je odchod tolkienovského badatele Toma Shippeyho, jehož jste mohli vidět v bonusech DVD Pána prstenů, nebo odchod Johna Howea, slavného ilustrátora, a plánované zobrazování nahoty, o níž jsem psal tematický článek před pár týdny. Nezbývá, než se upínat k naději, v níž slovy Gandalfa „jen blázni doufali“, že to nakonec Amazon zvládne důstojně. 
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace