Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový Walker


ikona
Spooner
cwchuck norrisjared padaleckiwalkerwalker texas ranger
Remake Walker, Texas Ranger se představuje na prvních záběrech. A bez Chucka Norrise.  

Walker, Texas Ranger. Seriál, v němž Chuck Norris dokázal naprosto cokoliv, a který pomohl ve velkém budovat jeho vtipnou legendu. Seriál, v němž si tvůrci mysleli, že jim k dobré akční scéně stačí jen zpomalený kop s otočkou. A seriál, v němž měl hlavní hrdina po boku věrného parťáka Trivetta, jenž tu kulku vždy schytal za něj. A nyní je slavný seriál zpátky, akorát bez Chucka. Ano, i Walker se dočkal remaku, ve kterém akční legendu nahradí Jared Padalecki ze Supernatural. Dokáže představitel Sama Winchestera nahradit všemocného Chucka?

Těžko říct, ale z nového proma je vidět, že tentokrát se tvůrci vydali jiným směrem. Pěkně nudným směrem. Máme tu totiž utrápeného hlavního hrdinu vyrovnávající se se smrtí manželky, místo Trivetta tentokrát vyfasuje sličnou parťačku a celé to vypadá na epizodní kriminálku toho nejvíce rutinního zrna. Ne, původní Walker rozhodně nebyl žádný zázrak a vlastně jen se zavřenýma očima naplňoval kolonku nostalgické guilty pleasure. Tady ale zatím absentuje i onen guilty potenciál a nastupuje pouze nuda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace