Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potvrzeno: Jodie Whittaker končí jako Doctor Who


ikona
Sam.Vimes
doctor whochris chibnalljodie whittakerpán času
Doctora Who znovu čekají velké změny v tvůrčím týmu.  

Jodie Whittaker bude končit v hlavní roli v Doctorovi Who. Proslýchalo se to už dlouho, teď je to ale konečně oficiálně potvrzené. Zároveň odejde i aktuální showrunner Chris Chibnall, který seriál převzal po Stevenu Moffatovi a přivedl právě Jodie Whittaker, a skončí i výkonný producent Matt Stevens. Vzhledem k vytrvale upadajícím kvalitám je to asi jedině dobře. Aktuální tvůrčí tým dodá ještě jednu řadu a tři speciály.


Třináctá série dorazí letos na podzim a kvůli covidovým produkčním problémům bude čítat pouze osm epizod. Vedle Jodie se objeví znovu Mandip Gill jako Yasmine a dále nový společník Dan v podání britského komika Johna Bishopa. V příštím roce pak dostaneme jeden speciál hned na Nový rok, jeden někdy na jaře a třetí a poslední pak na podzim, v rámci oslav celého jednoho století od založení BBC. Právě tam se s první ženou v roli Doktora rozloučíme. Čtrnáctá řada se tedy pravděpodobně dá čekat až koncem roku 2023, ne-li ještě později. Kdo si klíče k TARDIS od Chibnalla a Whittaker převezme, zatím oznámeno nebylo.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace