Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová TVZone je tady!


ikona
Spooner
nový webseriálytvzone
Informace ze světa seriálů a streamů v modernější a sexy podobě. 

Ano, už i na TVZone jsme se konečně dočkali. Po dlouhých letech na internetovém poli už byl opravdu čas na designovou změnu, a tak přicházíme s vizuálním upgradem, s nímž přišel před lety už náš sesterský web Moviezone.cz. Takže už zde budete jistě hned všichni jako doma. Naše stránky tak budou nyní přehlednější, modernější a prostě tak nějak víc cool. Samozřejmě se to zpočátku možná neobejde bez menších bugů a nedodělků. Pokud tedy narazíte na chybku, ihned nám to prosím hlaste v diskusi či vzkazníku. 

Pod novým vizuálem ale samozřejmě vše zůstává na svém místě. Stále se vám budeme snažit přinášet ty nejžhavější informace ze světa televize a čím dál aktivnějších streamů, stejně jako recenze na hity či méně známé kousky stojící za pozornost. A po menším letním zvolnění do toho nyní zase šlápneme naplno. Pokud byste i vy chtěli psát o seriálech, nechybí vám elán a chtěli jste získat pisatelské zkušenosti, neváhejte nám napsat na e-mail redakce@tvzone.cz. Seriálů je pořád čím dál více a každou šikovnou ruku navíc rozhodně uvítáme. A doufáme, že se vám bude na nové TVZone líbit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace