Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Ukázky z blížících se netflixovských pecek


ikona
Spooner
arcanebridgertoncobra kaicowboy bebopemily in parisnetflixozarkpapírový důmthe witchertiger kingtrailerové okénkovikingovézaklínač
Co dalšího přinesla netflixovská událost Tudum kromě teaserů na Sandmana a Stranger Things? 

Včera večer proběhla na youtuberském kanálu Netflixu jejich mezinárodní událost zvaná Tudum, jež byla v podstatě prezentací jejich blížících se filmů, seriálů či dokumentů. A nejednalo se pouze o zámořské počiny, ale novinky z celého světa, včetně Asie či Španělska. Došlo ale samozřejmě na ty největší netflixovské hity. Některé staré značky se připomněly pouze vtipnými klipy či featuretty, u jiných jejich tváře pouze přišly s „nečekaným“ oznámením. Dozvěděli jsme se tak např., že Sexuální výchova byla obnovena pro čtvrtou řadu a pátá série Koruny dorazí v listopadu příštího roku. Řada hitů ale samozřejmě přišla i s novými záběry. I když u většiny z nich se jedná „jen“ o klipy, rozhodně bylo na co koukat. Co dalšího se kromě již probraného Sandmana a čtvrtých Stranger Things urodilo?

Zaklínač – 2. řada

Tvůrci Zaklínače toho představili poměrně dost. Nejen, že oznámili obnovení pro třetí sérii, práce na dalším animovaném snímku a pozvali nás do zákulisí natáčení spin-offu The Witcher: Blood Origins, ale samozřejmě došlo i na samotnou druhou řadu. Plnohodnotný trailer sice nedorazil, místo toho jsme však dostali první dva klipy a zejména upoutávku, v níž jsou namíchány momentky z obou řad. A i když vzpomínání na tu první převládá, dočkali jsme se i nových záběrů, včetně Geraltova mentora Vesemira v podání Kima Bodnii z kriminálky Most.

 

Klipy: 

Cobra Kai – 4. řada

Sázka na jistotu, která mě ale pořád baví. Seriálové pokračování Karate Kida už si za své tři sezóny po právu vydobylo skvělou reputaci a zdá se, že tvůrci budou v parádní formě a s parádně vybalancovaným scénářem pokračovat i napočtvrté. Spolupráce dvou bývalých rivalů navíc vypadá skvěle už od prvních vteřin, William Zabka hláškuje a návrat dalšího starého známého slibuje opět velkou dávku nostalgie. A já si ji dám na přelomu roku zase s velkou chutí.

 

Cowboy Bebop

To u hrané adaptace legendárního anime Cowboy Bebop si Netflix nechává první ukázky ještě pod pokličkou. I tak ale naservíroval zvědavým divákům alespoň úvodní znělku, která je správně oldschoolová a nechybí jí styl. Dojem, že samotný materiál působí v některých záběrech poměrně lacině, snad ještě dokáží vyžehlit upoutávky.

Vikings: Valhalla

Neuplynul ještě ani rok od konce úspěšných Vikingů a tvůrce Michael Hirst už nám s Netflixem vesele představují jejich spin-off. Ten se bude odehrávat 100 let po událostech okolo Ragnarovy rodinky a nabídne nám příběhy další významných Vikingů, včetně severského objevitele Leifa Erikssona, jenž byl podle všeho prvním Evropanem, který dávno před Kryštofem Columbusem objevil Ameriku. Na tvůrčím stylu se pak toho evidentně příliš nezmění.

Arcane

V docela velké parádě se představil také animovaný seriál ze světa herního megahitu League of Legends od společnosti Riot Games, který má rozšířit universum herního světa. A nutno říct, že příběh dvou sester vypadá po stránce animace opravdu skvěle a akcí se zde rozhodně nešetří. A jako člověk, co hru nikdy nepařil, musím říct, že se mi provedení světa zatím hodně líbí. Tak snad to vidí hráči stejně.

Emily in Paris – 2. série

I když to kolega Krauset vzhledem k jeho nehezkým vzpomínkám na první řadu nerad uslyší, ještě před Vánoci se vrátí i rozjuchaná Lily Collins v hitu Emily in Paris. A nejspíš se opět ponese v duchu spotřební a sterilní zábavy pro nenáročné divačky.

Bridgertonovi – 2. série

O slovo se pak přihlásil i jeden z největších (a zároveň nečekaných) netflixovských hitů loňského roku, historická romance Bridgerton. Druhá řada dorazí příští rok a bude se tentokrát soustředit na nejstaršího z bratrů Bridgertonových, Anthonyho. Do traileru je evidentně ještě daleko, ale první kecací klip si fanynky mohou užít už teď.

Pán tygrů  – 2. série

A když už jsme u těch nečekaných hitů, o slovo se přihlásila také druhá sezóna lońského Tiger Kinga, jehož pokračování bylo oficiálně oznámeno teprve před pár dny. Oznamovací teaser pak připomíná, jakým šokujícím úspěchem dokumentární příběh Joe Exotica opravdu byl. A že jsme ještě rozhodně neviděli všechno.

Papírový dům – 5. série

Na konci roku pak definitivně skončí největší španělský hit poslední dekády. Druhá polovina poslední sezóny Papírového domu dorazí na stream 3. prosince a první klip ukazuje, že situace v bance už je po 100 hodinách pořádně hutná. A armáda se blíží.

Ozark – 4. série

Do finále pak míří také oceňované drama Ozark, v němž Jason Bateman již roky zdatně přesvědčuje o tom, že rozhodně neumí být jenom k smíchu. První klip toho moc neukáže a vlastně se v něm nic neřekne. Už teď je ale jasné, že gangsterské patálie nebudou pro ústřední rodinku ani tentokrát moc veselé.

 

Na jaký z těchto seriálů se těšíte nejvíce? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace