Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Říjen 2021


ikona
krauset
amazonappleboj o mocfear the walking deadhboinvazemaidnetflixpremieryyou
Boj o moc, Invaze, You.  

O tom, co ve světě seriálů přinese konec roku, si můžete přečíst tematický článek zde

Hned počátkem měsíce mělo premiéru drama Maid (1. října, Netflix), v němž je svobodná matka Margaret Qualley s tváří nucena stát se uklízečkou luxusních domů, aby se nepropadla do ještě větší finanční tísně. V seriálu si zahrála i Margaretina skutečná matka Andie MacDowell. Thriller Ridley Road (3. října, BBC) vypráví o probuzení fašismu v jedné londýnské čtvrti během „swinging 60s“. Příběh o dospívání čtveřice kamarádů On My Block (4. října, Netflix) dospěl do čtvrté sezóny. Kriminálka Las Vegas (6. října, CBS) se vrátí v původním obsazení.

Malý Sheldon (7. října, CBS) už tak malý není, začíná mu pátá série. Minisérie One Of Us Is Lying (7. října, Peacock) vypráví o čtveřici středoškoláků, kteří jsou všichni podezřelí poté, co během školního trestu skončí jeden jejich spolužák mrtvý. V komedii Acapulco (8. října, Apple TV+) získá mladík svou vysněnou práci v rezortu v Acapulcu, jen aby zjistil, že realita není tak snová, jak myslel.

The Equalizer (10. října, CBS), mstitelka těch, kteří se nemají na koho jiného obrátit, se vrátí ve druhé sérii. Česká hokejová Lajna (11. října, Stream) bude narýsována již potřetí. Batwoman (13. října, CW) bude chránit Gotham po zmizení Batmana již potřetí. Ve stejný den se vrátí i Legends of Tomorrow (13. října, CW), superhrdinský tým bude vesmírem i časem cestovat dokonce posedmé. Just Beyond (13. října, Disney+) je nová fantasy antologie, kde každá epizoda vypráví z trochu jiného úhlu o světech za tím naším. Dočkáme se světů čarodějnic, vetřelců, duchů a paralelních vesmírů, kde musí hrdinové najít sami sebe.

Sci-fi o hledání původu mimozemského artefaktu Another Life (14. října, Netflix) se vrací s druhou řadou.  Animák Aquaman: King of Atlantis (14. října, HBO Max) přiblíží první den Aquamanova panování, při němž vládce zatím neví, jak na věc. Guilty Party (14. října, Paramount+) s Kate Beckinsale v hlavní roli bude černá komedie o novinářce, jejíž kariéra skomírá, když náhle natrefí na příběh ženy, která je obviněna z brutální vraždy manžela. 

You (15. října, Netflix), populární seriálu o vražedném knihomolovi a sociopatu z knihkupectví, odstartuje svou třetí sérii. Nejočekávanější drama října, geniální Succession čili Boj o moc (17. října, HBO Max), započne třetí sérii dlouhou, dvouhodinovou epizodou, v níž si budou muset členové klanu Royových ujasnit, zda stojí na straně stáří, či mládí. V hororu I Know What You Did Last Summer (15. října, Amazon) pronásleduje teenagery vrah rok po osudové události. Zombie horor Fear the Walking Dead (17. října, AMC) přikráčí sedmou sérií. 

Young Justice (21. října, HBO Max) bude animák o mladistvých superhrdinech DC. Apple skrze dobývání vesmíru ve fikci pokračuje s dobýváním vesmíru streamovacíh služeb, chystá se jeho ambiciózní seriál Invaze (22. října, Apple TV+) o příchodu mimozemšťanů. A na rozdíl od minulosti se mimozemšťané neobjeví jen nad New Yorkem, ale příběh bude přeskakovat mezi USA, Japonskem či Afghánistánem. V hlavních rolích Sam Neill, můj dětský hrdina z Jurského parku, a Golshifteh Farahani, íránská herečka, kterou jste mohli vidět vedle Adama Drivera v Patersonovi. 

Premiéru druhé řady odemkne Locke & Key (22. října, Netflix), dětské fantasy o vyvolené rodině, vraždách a hledání magických klíčů. Larry, kroť se, v originále Curb Your Enthusiasm (24. října, HBO), oceňovaná komedie s Larry Davidem, se vrací v 11. sérii. Další řadu má též Insecure (24. října, HBO) o zkušenosti černošské ženy. Pokračování se dočkal i Love Life (28. října, HBO Max), romantická antologie s Annou Kendrick. Star Trek: Prodigy (28. října, Paramount+) je nový animák ze světa Star Treku pro mladší publikum. 

Který ze seriálů zvítězí v tomto boji o moc a diváckou pozornost?


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace