Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Rodina Sopránů?


ikona
Ojik
David ChaseHBOHBO MaxJames GandolfiniRodina SopránůThe Many Saints of NewarkThe SopranosVšichni svatí mafieWarner Bros.WarnerMedia
Je to jen pár týdnů, co se Tony Soprano a spol. znovu objevili, tentokrát na velkém plátně. A podle všeho neřekli ještě poslední slovo.  

Na začátku října měl premiéru dlouho očekávaný filmový prequel kultovního seriálu Rodina Sopránů, Všichni svatí mafie. Třebaže snímek kvůli problematické souběžné distribuci v kinech i na VOD a nabité podzimní sezóně ošklivě pohořel, přichází nyní nečekaná zpráva. Sopranovi by se měli vrátit. Vedení WarnerMedia totiž potěšilo, že premiéra filmu dokázala přitáhnout pozornost zpět k původnímu seriálu a vystřelit jej do top desítky nejsledovanějších titulů na streamovací platformě HBO Max. A právě pro tuto službu by si spokojení manažeři chtěli objednat seriálové pokračování, které by značku i příběh mělo dál rozvíjet. 

Zpráva přichází jen pár dní poté, co Warneři obdobně překvapivě potvrdili druhou kapitolu filmové Duny. Ani ta si v covidem stále těžce zkoušených kinech nevede tak dobře, jak by se na blockbuster za 165 milionů dolarů slušelo. Zafungovaly však divácký zájem, pochvalné kritiky a vyhlídka na nějaké ty ceny. V případě pohřbení značky by již nyní trochu bezradné studio šlo samo proti sobě. A zdá se, že z podobné fanouškovsko-reputační roviny vychází i rozhodnutí o další šanci pro Sopranovy.

 

Aktuálně probíhají rozhovory s tvůrcem Sopranových, scenáristou Davidem Chasem. Ten se vyjádřil, že pokud by někdy mělo dojít na pokračování, zasadil by jej dějově mezi prequelový film, odehrávající se v šedesátých a sedmdesátých letech, a seriál, jehož děj začíná roku 1998. Současně si ale nedovede představit navrát bez účasti Terence Wintera, dalšího klíčového scenáristy původního seriálu. Chase nicméně s Warnery nedávno podepsal exkluzivní pětiletou smlouvu, v níž mediální koncern zmiňuje své klíčové filiálky, tedy HBO, HBO Max i filmová studia. Vše tak nasvědčuje tomu, že v nějaké podobě se oblíbení mafiáni brzy na televize či plátna vrátí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace