Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Listopad 2021


ikona
krauset
amazonappledickinsongreathawkeyehbonetflixpremierywheel of time
The Wheel of Time, Dickinson, Hawkeye, Veliká.  

Třetí a závěrečná řada Dickinson (5. listopadu, Apple TV+), což je vtipné a podnětné dílo o povaze umělecké tvorby a překážkách v publikaci, začne psát své poslední slovo na začátku listopadu. Tentokrát Emilyino psaní doprovodí zvuk kulek, protože se seriál podívá na americkou občanskou válku. Animák o dospívání Big Mouth (5. listopadu, Netflix) se dočkal páté série. Původ moderní drogové války bude už potřetí prozkoumávat Narcos: Mexico (5. listopadu, Netflix). 

Utopický animák Arcane (6. listopadu, Netflix) je třetím listopadovým zářezem pro Hailee Steinfeld, která se objeví i v Dickinson a v Hawkeyeovi. Dexter (7. listopadu, Showtime) bude navazovat deset let po kontroverzním finále, populární zabiják nyní pracuje jako prodavač loveckých potřeb a žije ve státě New York pod falešnou identitou. Novodobý western Yellowstone (7. listopadu, Paramount+) si též odbude premiéru čtvrté řady první listopadový týden. 

V nové dramedy The Shrink Next Door (12. listopadu, Apple TV+) o bizarním vztahu terapeuta a pacienta se představí Will Ferrell, Paul Rudd a Kathryn Hahn. Dočkáme se i nového animáku ze světa Blade Runnera, Blade Runner: Black Lotus (13. listopadu, Adult Swim) se odehrává 17 let před Blade Runnerem 2049, tedy v roce 2032. Jeremy Renner se objeví v Mayor of Kingstown (14. listopadu, Paramount+), kde bude bojovat proti rasismu a korupci města. 

Barry Allen jako The Flash (16. listopadu, CW) se v této seriálové adaptaci DC komiksu proběhne již poosmé. Betty, Veronica a další se navrátí v šesté řadě mysteriózního teen dramatu Riverdale (16. listopadu, CW). Pokračuje i let Star Trek: Discovery (18. listopadu, CBS), které je zasazeno deset let před události původního Star Treku. Univerzita ve Vermontu se dočká nové čtveřice experimentujících náctiletých v seriálu The Sex Lives of College Girls (18. listopadu, HBO Max). Bizár nad bizár s názvem Tiger King (17. listopadu, Netflix) se vrací s druhou řadou. Marvelovský animák o mluvící opici s názvem Hit-Monkey (17. listopadu, Hulu) nadabovali Jason Sudeikis s Olivií Munn. 

Skupinka galaktických lovců odměn pochytává nejnebezpečnější kriminálníky v Kovboj Bebop: Lovec odměn (19. listopadu, Netflix). Bude fantasy Hellbound (19. listopadu, Netflix), v němž jakési stvůry stahují lidi do pekla, novým jihokorejským hitem Neflixu? Veliká, v originále The Great (19. listopadu, Hulu), je povedená satira o ruském carském dvoře obývaném Kateřinou Velikou a carem Petrem. K Elle Fanning a mistrovskému Nicholasi Houltovi se ve druhé sezóně přidává Kateřinina matka v podání Gillian Anderson. Fantasy Kolo času (19. listopadu, Amazon Prime) bude vyprávět o světě, v němž sice existuje magie, ale mohou ji ovládat pouze ženy. Natáčeno v ČR, hlavní role se chopila Rosamund Pike. 

V listopadu se objeví i druhá polovina fantasy animáku od Kevina Smithe Vládci vesmíru: Odhalení (23. listopadu, Netflix). Dočkáme se i dalšího marvelovského seriálu Hawkeye (24. listopadu, Disney+). Oblíbeného lukostřelce s tváří Jeremyho Rennera doplní Kate Bishop v podání Hailee Steinfeld, která se touží stát superhrdinkou. Akční thriller a coming of age drama Hanna (24. listopadu, Amazon Prime) se vrátí 3. řadou. V krimi dramatu o slavném komikovi True Story (24. listopadu, Netflix) si zahrají Kevin Hart a Wesley Snipes. 

Čerstvě šedesátiletý Peter Jackson chystá trojdílný dokument The Beatles: Get Back (25. listopadu, Disney+), který bude obsahovat dosud nikdy nespatřené záběry této ikonické skupiny. Režisér Pána prstenů má s dokumentem zkušenosti, chválu sklidil jeho projekt o první světové válce They Shall Not Grow Old.

A která listopadová novinka se trefí s přesností Hawkeye do srdce vám? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace