Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel odhalil své další televizní plány


ikona
Ojik
Agatha HarknessAgatha: House of HarknessDisney+EchoKathryn HahnMarvelMarvel ZombiesSpider-Man: Freshman YearWhat If...?X-MEN 97
Disney svým předplatitelům dal ochutnat, co pro ně připravuje na seriálovém poli. A kromě přiblížení již známých projektů přišlo i několik nečekaných odhalení.  

Disney+ Day, oslava druhých narozenin streamovací platformy zábavního giganta, byla na zajímavé novinky ohledně chystaných projektů docela skoupá. Zatímco trailerů některé z připravovaných sérií jsme se nakonec nedočkali, Disneyho akce přinesla alespoň několik překvapivých oznámení na poli marvelovské tvorby, které můj pár dní starý článek činí rázem neaktuálním. 

Společnost potvrdila vývoj několika projektů, o nichž se internetem nesly neoficiální zvěsti již nějakou dobu. Skutečně nás čekají dva spin-offy letos uváděných seriálů. Agatha: House of Harkness se zaměří na titulní čarodějnici, která se ukázala být záporačkou, jež ve stínech manipulovala s nešťastnou Wandou v minisérii WandaVision. Vrací se Kathryn Hahn v hlavní roli i showrunnerka a scenáristka Jac Schaeffer. Echo bude vyprávět o nové hrdince, neslyšící Maye Lopez, která se nám již za pár týdnů představí v Hawkeyovi v podání Alaquy Cox. V komiksech je Maya adoptivní dcerou padoucha Kingpina, o jehož účasti v blížící se minisérii se již nějaký pátek spekuluje. Bude tento spin-off platformou pro plnohodnotný návrat Daredevila a Kingpina ze zrušeného fenomenálního seriálu od Netflixu? 

 

Mnohem větším překvapením ale byly tři zbrusu nové animované seriály. Spider-Man: Freshman Year přiblíží počátky Petera Parkera, než se stal tím Spider-Manem, jakého jsme poprvé poznali před pěti lety. Současně by ale mělo jít o něco, co jsme dosud neviděli, strýček Ben nás tedy tentokrát asi mine. Série by měla odkazovat na komiksové kořeny pavoučího muže. Marvel Zombies bude sledovat novou skupinu hrdinů, které čeká boj s nákazou měnící lidstvo v nemrtvé. Bude se na rozdíl od nedávné epizody What If…? více vycházet ze známé komiksové série Roberta Kirkmana? Třetím ohlášeným kouskem jsou X-MEN ‘97, kteří naváží na kultovní seriál vysílaný v letech 1992–97. Nečekaná zpráva, jež ale asi poněkud zklame fanoušky, kteří již léta vyhlížejí novinky o včlenění X-Menů do MCU. 

 

Kromě toho Disney pouze oficiálně potvrdil druhou sérii What If…? (naši recenzi čtěte zde) a představil nová loga některých dříve oznámených seriálů. Na jakou z novinek se těšíte nejvíce? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace