Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Ukázky z novinek od Marvelu


ikona
Spooner
disney+marvelmoon knightms. marvelnick furysamuel l. jacksonsecret invasionshe-hulk
Disney+ a Marvel na seriálovém poli rozhodně nepolevují. 

Včera proběhl horečně očekávaný Disney+ Day, na němž streamovací služba představila své velké filmové a seriálové plány do budoucna. Očekávaného teaseru na Obi-Wana Kenobiho jsme se sice nakonec nedočkali, i přesto pár video ochutnávek přišlo, i když hlavně z komiksového pole. Ano, Marvel odhalil své další seriálové plány, dal zelenou dalším novým seriálům či druhé řadě animáku What If…? a prostě se dost činil. V neposlední řadě však ukázal první záběry z pecek, které chystá na Disney+ vypustit příští rok. I když se jedná opravdu o kratičké teasery, rozhodně stojí za pozornost.

She-Hulk

Příběh sestřenice Bruce Bannera Jennifer Walters s tváří Tatiany Maslany se má podle tvůrců vydat směrem právnické komedie, odlehčenější tón je pak znát i na prvních záběrech. Ty hezky lákají na zelenou podobu titulní hrdiny a hlavně vyvolávají otázku, zda se i v samotné seriálu bude prolamovat čtvrtá stěna.

Moon Knight

Superhrdina Moon Knight by mohl být (samozřejmě na disneyovské poměry) trochu temnější marvelovkou, která by se za dobré konstelace mohla stát MCU Batmanem. A první správně atmosférický teaser láká na dobrodružství bývalého žoldáka, jenž dostane od egyptského boha speciální schopnosti, více než efektně.

Ms. Marvel

Teenagerská hrdinka Kamala Khan se schopností natahovat své tělo se ovšem zdrží déle, než se čekalo, a nakonec se jí dočkáme nejspíš až v srpnu či září příštího roku. A tak se připomněla aspoň klipem.

Marvel kompilace 

A na závěr ještě Disney+ zvěrejnilo klip všech chystaných i minulých seriálových pecek, včetně novinky Secret Invasion, v níž bude Nick Fury bojovat proti invazi Skrullů. A vedle hlavní hvězdy se objeví i Emilia Clarke, Olivia Colman či Ben Mendelsohn. Zatím ovšem dostáváme jen záběr na zamračeného Jacksona. I ostatní novinky ovšem v kompilaci poodhaluji nové záběry.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace