Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sylvester Stallone bude mafiánem u Taylora Sheridana


ikona
Spooner
1883kansas cityparamount+sylvester stallonetaylor sheridanTerence Winteryellowstone
Další sheridanovský megahit se zvučnými jmény na palubě? 

Taylor Sheridan si nejspíš řekl, že se po řadě filmových zářezů usadí na seriálovém poli, kde o něm v posledních měsících slyšíme opravdu hodně. A evidentně budeme ještě víc. Jeho megahit Yellowstone s Kevinem Costnerem boří i ve čtvrté sérii rekordy, už tento měsíc nás čeká skvěle vypadající westernový prequel 1883 a drama Mayor of Kingstown s Jeremy Rennerem se také uvedlo velmi slibně. Všemi zmiňovanými tituly se navíc může chlubit streamovací služba Paramount+, která musí Sheridana za jeho kousky platit zlatem. A jelikož tahle spolupráce funguje na 100 %, oblíbený tvůrce již zde chystá další seriál. A tentokrát se samotným Sylvester Stallonem!

Ano, Sheridan pokračuje po Costnerovi, Rennerovi, Samu Elliotovi či Billymu Bob Thorntonovi v obsazování velký drsňáků a tentokrát si vyhlédl drsňáka a akční ikonu toho největšího kalibru. Sly by se podle všeho měl objevit v chystané gangsterce Kansas City, v níž si zahraje legendárního mafiánského bosse Sala, jenž musí své staré italské způsoby přizpůsobit v titulním městě moderním a nekompromisním časům. A při své cestě na vrchol bude používat hodně nekonvenční metody. Sheridan zkrátka opět zůstane u naprosto chlapáckého žánru, a jelikož se bude jednat o počin plný mafiánů, bude mu s ním pomáhat ten nejpovolanější. 

Na seriálu totiž bude spolupracovat s renomovaný scenáristou Terencem Winterem, tvůrce jednoho z nejlepších seriálů všech dob, Rodiny Sopránů, ale také výtečné gangsterky Boardwalk Empire či Vlka z Wall Street. Prostě člověk, jehož každý nový projekt vyvolává velký zájem. A ve spojení se současným fenoménem Sheridanem a Stallonem je ten zájem… no, trojnásobný. Tohle je zkrátka combo snů a já jsem už teď zatraceně zvědavý.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace