Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Farrell a jeho komiksový Tučňák se vrátí


ikona
Spooner
batmancolin farrelldchbo maxpenguintučňák
HBO Max to se seriály z Batmanova světa myslí zatraceně vážně. 

O tom, že DC a streamovací služba HBO Max chystá rovnou dva seriály ze světa chystaného Batmana Matta Reevese, už jste si u nás párkrát přečísl mohli. Tím prvním je již poměrně dlouho chystaný seriál pojednávající o gothamské policii, ten druhý pak bude pojednávat o Batmanově ikonickém záporákovi Tučňákovi, jehož si ve filmu zahraje k nepoznání namaskovaný Colin Farrell. Coby producent se o projekt postará režisér Matt Reeves a jeho parťák Dylan Clark, scénář pak sepíše Lauren LeFranc, jež je podepsaná např. pod Agenty SHIELDu. I přes práce na projektu ovšem samozřejmě záviselo na tom, zda se tvůrcům podaří do seriálu ukecat samotného Colina Farrella, bez něhož by nemělo další plánování nejspíš smysl. A to se jim konečně povedlo.

Ano, Colin Farrell si podle všeho plácnul s HBO Max a vrátí se coby slavný obtloustlý bídák Oswald Cobblepot. A dalo by se říci, že projekt už má nyní více méně zelenou. Seriál pak bude prequelem, který bude vyprávět o Tučňákově vzestupu v gothamském podsvětí a cestě na vrchol. Překecání Farrella pak vlastně není ani moc velkým překvapením, jelikož herecká hvězda se seriálům v posledních letech nebrání. Stačí si vzpomenout na druhý Temný případ či nedávnou mrazivou minisérii Severní vody, která ostatně nasvědčuje tomu, že Farrellovi se pod šerednými maskami a make-upem opravdu zalíbilo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace