Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejstahovanější seriály roku 2021


ikona
Spooner
disney+falcon and the winter soldierhawkeyekolo časulokimarvelnadacerick a mortywandavisionwhat if?
Disney+ a Marvel mají u pirátů žně. 

Další rok máme u konce a to znamená příchod klasických výročních souhrnů. A mezi nimi samozřejmě figuruje i ten, který hollywoodská studia a streamovací služby nevidí příliš rády. Ano, server TorrentFreak přišel samozřejmě i letos s desítkou nejstahovanějších seriálů u internetových pirátů za uplynulý rok. Žebříček vychází z několika jejich zdrojů a je složený z nejstahovanějších epizod jednotlivých kousků. I když si pak můžete o „nelegální“ topce myslet cokoliv, data o nejstahovanějších titulech budou proto mít i nadále velkou vypovídající hodnotu o tom, které pecky aktuálně nejvíce frčí a jaké jsou aktuální trendy. A letošní žebříček jen potvrzuje aktuální seriálovou nadvládu streamovacích služeb. Zatímco ještě před dvěma lety vládly na internetu kousky z kabelovek a celostátních stanic v čele s Hrou o trůny, Živými mrtvými či Flashem, už loni byl díky výhře Mandaloriana nástup streamu znatelný. A letos už si streamy zabraly téměř všechny pozice. Ale teď už se přesuneme k oné desítce nejstahovanějších titulů.

1. WandaVision
2. Loki
7. Nadace
9. Arcane

Ano, ve výsledcích naprosto dominují komiksovky ze stáje Disney+, za což může nejen obří popularita Marvelu a jeho postav, ale do velké míry také fakt, že streamovací platforma ve světě stále není dostatečně rozšířená, a tak zdejší seriály stahují lidé jako o život. Konkurence proto zabrala v topce méně prostoru. Za to může ovšem také princip složení žebříčku na základě nejsledovanějších epizod. Seriály vypouštějící své epizody jednou týdně proto mají zde přeci jen „výhodu“ oproti Netflixu a na hity typu Hra na oliheň, Lucifer či Papírový dům se kvůli tomu nedostalo. I přesto je triumf titulů od Disney+ téměř bezkonkurenční a mezi komiksovky se podařilo vklínit pouze druhému Zaklínači. Jediný, kdo pak mezi piráty hájí čest starých dobrý kabelovek, je animák Rick a Morty. Uvidíme, zda dokáže náporu streamů jako jediný odolávat i za rok.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace