Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Další projekty tvůrce Yellowstonu a problémy na place Koruny


ikona
Sam.Vimes
18831932billy bob thorntoncizinkadisclaimerfluffyhouse of the dragonhungryironheartjames brownlionessoutlanderSeriálové střípkytaylor sheridanthe crowded roomthe crownthe diplomattulsa kingyellowstone
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Obnovujeme nepravidelnou rubriku novinkových střípků se souhrnem malých zpráv ze seriálového světa, na něž se v samostatných článcích nedostalo.

Kabelovka Starz pracuje na prequelu seriálu Outlander (Cizinka). Nic podrobnějšího o přesném časovém zasazení nebo postavách zatím není známo. Samotná Cizinka brzy začne šestou řadu (6. března), potvrzena je i sedmá. Hudebník James Brown dostane příští rok čtyřdílnou dokumentární minisérii s pracovním názvem James Brown: Say It Loud. Na projektu pracuje mimo jiné i Mick Jagger jako producent.

Taylor Sheridan se rozhodně nenudí - produkuje všechny seriály v tomto odstavci. Billy Bob Thornton si zahraje hlavní roli v seriálu Land Man z prostředí těžby ropy v západním Texasu. Seriál Lioness bude vyprávět o agentkách v utajení, které bude trénovat a řídit Zoe Saldana. Zatím neobsazená hlavní hrdinka dostane za úkol spřátelit se s dcerou nebezpečného teroristy. Příběh je inspirován skutečným programem CIA. Yellowstone a jeho prequel 1883 se rozšíří ještě o 1932, novinka bude vyprávět o rodině Duttonů v době prohibice a velké hospodářské krize. V březnu se začne točit Tulsa King, mafiánské drama se Sylvesterem Stallonem, s premiérou se počítá na podzim. Tulsa King je nový (ač stále pracovní) název místo původního Kansas City.

K obsazení seriálové marvelovky Ironheart se přidala Lyric Ross z This Is Us, velmi pravděpodobně si zahraje roli nejlepší kamarádky hlavní hrdinky. NBC chystá sitcom Hungry se stand-up komikem Gabrielem "Fluffym" Iglesiasem. Vedle něj se objeví i Ryan McPartlin, známý především ze seriálu Chuck, kde ztvárnil manžela Chuckovy sestry. Keri Russell z The Americans si zahraje titulní roli v seriálu The Diplomat na Netflixu.

Ještě to není potvrzené, ale Sacha Baron Cohen se možná připojí ke Cate Blanchett v seriálu Disclaimer na Apple TV+. Jde o adaptaci stejnojmenné knihy, o scénář i režii všech epizod se postará Alfonso Cuarón. Taktéž na Applu, Emmy Rossum ze Shameless si zahraje spolu s Tomem Hollandem a Amandou Seyfried v první řadě plánované antologie Akivy Goldsmana The Crowded Room o lidech s mentálními poruchami. Rossum má ztvárnit matku Hollandovy postavy, prý ve scénách z jeho dětství (herce od sebe dělí jen necelých deset let, a i to je víc než bych hádal od pohledu). Prequelový seriál Hry o trůny, House Of The Dragon, dokončil natáčení první řady a pokračuje v postprodukci. Na place páté řady The Crown bylo vykradeno několik aut, zmizely šperky a jiné drahé rekvizity jako třeba stříbrné lžičky nebo bohatě zdobené lustry, celkem za 150 tisíc liber.


HBO a CBC společně objednali druhou řadu komedie Sort Of, NBC potvrdilo dokonce desátou řadu pro kriminálku The Blacklist. U Showtime si Billions vysloužily už sedmou sérii. Amazon objednal druhou řadu komedie Harlem od Tracy Oliver. FX potvrdilo pátou řadu pro antologii Fargo, která se bude odehrávat v roce 2019, a také  třetí řadu pro komedii Dave. Prezident FX se nechal slyšet, že se v blízké budoucnosti nemusíme bát konce sitcomu It's Always Sunny in Philadelphia ani animovaného Archera. Sunny má aktuálně objednané tři další řady (až do omsnácté), Archer zatím jen svou následující, třináctou, prý se s ní ale rozhodně nepočítá jako s poslední. Amazon objednal pátou a poslední řadu Marvelous Mrs. Maisel. Netflix oznámil konec Stranger Things po páté řadě, čtvrtou řadu vydá ve dvou dávkách, v květnu a červenci. Čtvrtá série seriálu Atlanta bude její poslední. Netflix po dvou řadách zrušil sci-fi Another Life s Katee Sackhoff a HBO již po první sezóně zrušilo animovanou parodii The Prince utahující si z britské královské rodiny.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace