Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Poslední Volejte Saulovi


ikona
Ojik
AMCBetter Call SaulBob OdenkirkBreaking BadPerníkový tátaSaul GoodmantrailerVince GilliganVolejte Saulovi
Přeměna Jimmyho McGilla v Saula Goodmana je sice dokonána, jeho život ale stále není zrovna „s’all good“. 

Přesně za měsíc začne loučení s mladším sourozencem fenomenálního Perníkového táty, prequelovým seriálem Volejte Saulovi. Zprvu nenápadný právnický spin-off zbožňované drogové epopeje se během pěti sezón dokázal vypracovat v samostatný strhující příběh o vzestupech a pádech, který na zdrojovou látku spoléhá jen částečně. Better Call Saul však i po letech bohužel stále stojí tak trochu ve stínu Breaking Bad a je až trestuhodně nedoceněný (dokonce i u nás v redakci, kde tato ukázka proplula bez povšimnutí). 

Po dvou letech covidových průtahů se ale závěrečná šestá řada kvapem blíží a po několika kratičkých šotech je tu konečně první teaser. Můžeme si z něj udělat jen lehkou představu o tom, kam se budou dále ubírat osudy Jimmyho, Kim, Guse či Nacha. Ukázka ale nešetří hutnou, podmanivou atmosférou a silnými výjevy a vlastně nechybí nic z toho, co máme na tomto fikčním světě rádi – od trefného hudebního podkresu až po krásné výtvarné kompozice v každém políčku. Natěšení oddaných fanoušků je tedy rázem ještě vyšší. Nezbývá než doufat, že poslední série dokáže vyvolat konečně pořádné pozdvižení i mezi širší veřejností a Vince Gilligan zvládne konec příběhu mazaného Jimmyho zručně propojit s tragédií jeho nejneslavnějšího klienta. 

 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace