Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nový Temný případ?


ikona
Sam.Vimes
barry jenkinshboissa lópeztemný případtrue detective
Čtvrtá série True Detective se začíná pomalu hýbat kupředu 

Tvůrce antologie Nic Pizzolatto se sice svého času nechával slyšel, že by měl nápady pro čtvrtou řadu True Detective, s HBO se ale nedohodli a Pizzolatto přešel k FX. Tam začal pracovat na nakonec neuskutečněném projektu Redeemer s Matthew McConaugheym. HBO mezitím zadalo práci na námětech k potenciálnímu čtvrtému Temnému případu několika různým tvůrcům, mezi nimi i autorovi Euforie, Samu Levinsonovi. O tom jsme psali loni v únoru, od té doby bylo zase rok ticho. Nyní už čtvrtá řada nabírá konkrétnější obrysy - ujmou se jí Issa López a Barry Jenkins a nese zatím pracovní název True Detective: Night Country.

Issa López se postará o scénář a režii první epizody, Jenkins na projekt dohlédne z role producenta. López má za sebou cenami ověnčený film Vuelven (v angličtině Tigers Are Not Afraid), pracuje také na fantasy westernu o vlkodlacích s Guillermem del Toro nebo na filmu The Book of Souls s Noahem Hawleym. Barry Jenkins se může chlubit Oscarem za Moonlight, v poslední době má za sebou desetidílnou minisérii The Underground Railroad. Temný případ v roce 2014 ohromil první sérií s Matthew McConaughem a Woody Harrelsonem, tu pak už nedokázala překonat o rok později druhá série s Colinem Farrellem ani třetí s Mahershalou Alim v roce 2019.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace