Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Hvězda Star Treku, nový Burton a prequel Walkera


ikona
Sam.Vimes
alice eveanansi boysdamageearly editionchristina riccikatherine mcnamaraseriálové střípkythe essex serpentwalkerwalker: independencewednesday
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Richard Hammond z Top Gearu a Grand Tour chystá pro britský Channel 4 pořad Richard Hammond’s Crazy Contraptions, kde budou soutěžící z běžně dostupných předmětů a materiálů stavět záměrně příliš složité konstrukce pro využití v domácnosti. Álex Pina, tvůrce Papírového domu, připravuje pro Netflix seriál inspirovaný novinovým článkem o zvýšených prodejích bunkrů po pandemii. Na spolupráci si Pina pochvaluje, jak ho Netflix nechává realizovat tvůrčí sázky na nejistotu.


V seriálu Tima Burtona Wednesday o titulní dceři z Addamsovy rodiny se objeví Christina Ricci, která ji hrála ve filmech z 90. let. Její role v seriálu je zatím tajena, údajně ale nemá jít o dospělou verzi Wednesday. V třetí řadě Mandaloriana se objeví Christopher Lloyd (Návrat do budoucnosti) v zatím neznámé hostující roli. Natáčí se právě teď v Jižní Karolíně. V seriálu Walker: Independence, prequelu k nové verzi Walker, Texas Ranger s Jaredem Padaleckim, si hlavní roli Walkerovy příbuzné z konce 19. století zahraje Katherine McNamara. V seriálu se objeví i Katie Findlay z poslední řady Man Seeking Woman jako burleska, jež je ovšem ve skutečnosti federální agentka v utajení... Vážně.


Alice Eve si zahraje hlavní roli v seriálu Early Edition o novinářce, která získá vhled do budoucnosti, když začne dostávat zítřejší vydání novin. Jde o novou verzi seriálu s Kylem Chandlerem z poloviny 90. let. Richard Armitage (Hobit) a Charlie Murphy (Peaky Blinders) se objeví na Netflixu v erotickém thrilleru Damage o milostném trojúhelníku. Půjde o třídílnou minisérii podle knižní předlohy. V animovaném seriálu Kung Fu Panda: The Dragon Knight svůj hlas pandímu hrdinovi Po propůjčí znovu Jack Black.

K obsazení Anansi Boys, tedy adaptace Anansiho chlapců od Neila Gaimana, se připojily CCH Pounder (The Shield), Jason Watkins (The Crown) a Fiona Shaw (Killing Eve). Hlavní roli Charlieho hraje již dříve obsazený Malachi Kirby z epizody Black Mirror s vojáky střílejícími mutanty. Aktuálně se již natáčí ve Skotsku. Seriál The Essex Serpent s Claire Danes a Tomem Hiddlestonem se pochlubil první fotkou:


Druhou řadu si na HBO vysloužil návrat Sexu ve městě A jak to bylo dál…, čtvrtou a zároveň poslední řadu zase Geniální přítelkyně. Stanice Epix objednala druhou řadu historického seriálu Domina. CW potvrdilo nové řady pro své seriály The Flash, Superman & Lois, Walker, Riverdale, Nancy Drew, All American a Kung Fu. Vzhledem k tomu, že CW oznamuje obnovení svých seriálů vždy v balíku najednou, tak stojí za povšimnutí, že ve výčtu chybí třeba Legends of Tomorrow, Batwoman nebo Charmed. Nemusí to hned věstit zrušení, ale povzbudivé to pro jejich diváky taky není. Lékařský seriál New Amsterdam se uzavře pátou řadou. Netflix po dvou řadách zrušil komedii The Baby-Sitters Club.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace