Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v novém Temném případu?


ikona
Spooner
hbojodie fostertemný případtrue detective
Temný a tentokrát i dost mrazivý případ? 

Okolo antologie Temný případ bylo docela dlouho ticho. A vlastně není divu. Druhá i třetí řada totiž zůstaly daleko ve stínu nezapomenutelné první štace s Matthew McConaughem a Woody Harrelsonem a tvůrce seriálu Nic Pizzolatto to u značky definitivně zabalil. A možná bude i dobře, že známá kriminálka dostane potřebný svěží tvůrčí vítr. Nyní už se však plány na nový Temný případ začaly hýbat kupředu. Před několika dny se totiž novými tvůrci seriálu stal režisér Barry Jenkins, tvůrce oscarovky Moonlight a minisérie The Underground Railroad, jemuž bude se scénářem pomáhat ne příliš známá Issa López. A i když je do oficiální produkce ještě daleko, začínají se objevovat další detaily a zvěsti, které zní dosti lákavě.

Nový True Detective s pracovním podtitullem Night County by se podle nových nepotvrzených informací měla začít natáčet ke konci roku na Aljašce. Antologie se tedy tentokrát podle všeho přesune do mnohem chladnějšího prostředí, díky čemuž nás nejspíš čeká i trochu jiná atmosféra. A začíná se čím dál více šuškat také o tom, že by se hlavní role mohla zhostit hollywoodská matadorka Jodie Foster. Tyto spekulace už se šíří nějakou dobu, v posledních dnech ale opět začínají zesilovat. A nutno říct, že slavná herečka podobně výraznou roli potřebovala jako sůl a údajně by mohla být roli velmi blízko. Měla by si pak zahrát postavu jménem Denvers a zkušenosti říkají, že by mohlo jít o polovinu ústředního detektivního dua. Ale nechme se překvapit a doufejme, že internetové drby, jež musíme brát samozřejmě s rezervou, budou jednou zase pravdivé.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace