Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Nový Rick a Morty a Black Mirror, zrušené seriály na CW


ikona
Sam.Vimes
barryblack mirrordoctor whodynastyendeavourfbihigh school musicalcharmedchelmlegacieslokim.o.d.o.k.magnum p.i.mr. mayornetflixrick a mortyrick and mortyriverdalesacha baron cohenseriálové střípkysnlstranger thingstedthe endgamethe hospitalthe lincoln lawyerwings of fire
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Amazon objednal rovnou dvě řady animované sci-fi komedie pro dospělé The Hospital o dvou mimozemských chirurzích, kteří se věnují obtížným a bizarním případům napříč celou galaxií. Chce se někdo vsadit, že to bylo kravaťákům v Amazonu představováno jako „naše verze Ricka a Mortyho“? Autorka seriálu Cirocco Dunlap má za sebou práci na Russian Doll nebo Man Seeking Woman.

A když je řeč o Rickovi, Adult Swim společně s HBO objednali desetidílnou anime verzi Ricka a Mortyho, která má být oddělená od původního seriálu a má „adaptovat jeho témata a události.“ Což – upřímně – zní jako naprosto zbytečný facelift, ale třeba budeme překvapeni. Tvůrce Borata nebo Diktátora, Sacha Baron Cohen, chystá pro HBO animovaný speciál Chelm: The Smartest Place on Earth, který má humornou formou zpracovávat příběhy z židovského folkloru. Cohen bude zároveň dabovat vypravěče.

K obsazení seriálu Ted o sprostém medvědovi z filmů Setha MaFarlane se připojí Alanna Ubach z Euforie. Dystopická antologie Black Mirror se na Netflix vrátí s šestou řadou. Ta by se měla držet formátu páté série, tj. málo epizod, delší stopáž. V příští řadě Doctora Who se objeví David Tennant a Catherine Tate, tedy desátý Doctor a společnice Donna. CBS odkládá vysílání finále seriálu FBI, protože se v Texasu v USA zase střílelo ve škole, což je zároveň téma inkriminované epizody. S koncem aktuální 47. řady Saturday Night Live ze skečové show odchází Pete Davidson, Kate McKinnon, Aidy Bryant a Kyle Mooney.

The Lincoln Lawyer je na Netflixu velký hit, je jejich aktuálně nejsledovanějším anglicky mluveným seriálem. Za povšimnutí stojí i to, že se do žebříčku dostaly i Stranger Things díky natěšeným fanouškům opakujícím si starší epizody. Pokud by vás zajímalo, který z dosud natočených marvelovských seriálů na Disney+ byl z hlediska sledovanosti nejúspěšnější, tak Kevin Feige se podělil o informaci, že Loki. Za pár týdnů se začíná natáčet druhá řada.

Disney potvrdil čtvrtou řadu pro seriálový Muzikál ze střední, s polo-ironickým názvem High School Musical: The Musical: The Series. Čtvrtou řadu si vysloužil i náš oblíbený zabiják Barry na HBO. Netflix objednal rovnou druhou i třetí řadu pro romantickou dramedy Heartstopper. CW ukončuje mnohé ze svých seriálů, kromě komiksovek Legends of Tomorrow a Batwoman také Riverdale (po sedmi řadách), upíří spin-off Legacies (4 řady), drama In the Dark (4 řady), novou verzi soap opery Dynastie (5 řad), návrat sci-fi 4400 (1 řada, nepočítáme-li původní seriál), sci-fi Roswell, New Mexico (4 řady) a novou verzi Čarodějek, Charmed (4 řady).

CBS po čtyřech sériích zrušila novou verzi kriminálky Magnum P.I. Na NBC po dvou řadách končí Mr. Mayor s Tedem Dansonem a již po první řadě drama The Endgame s Morenou Baccarin. Netflix ještě během příprav zrušil dračí animák Wings of Fire of Avy DuVernay. Fox již po prvních řadách zaříznul své novinky Pivoting a Our Kind of People. Hulu formálně potvrdilo to, co již asi bylo každému dávno jasné: animovaná komiksovka M.O.D.O.K. se druhé řady nedočká. Po devíti řadách skončí britská detektivka Endeavour, prequel Inspektora Morse.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Adult Swim, BBC, CW
Zdroj: Deadline Hollywood

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace