Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový seriál ze světa Star Wars dostal zelenou


ikona
Spooner
Disney+jon wattsjude lawmandalorianSkeleton Crewstar wars
Parta dětí a mladý Brumbál. 

Právě dnes přistály na streamovací službě Disney+ první dvě epizody očekávaného Obi-Wana Kenobiho a naše dojmy můžete očekávat velmi brzy. Jenže ve světě Hvězdných válek začalo být pořádně rušno již včera. Byla totiž zahájena tradiční akce Star Wars Celebration, na níž bylo odhaleno několik novinek. Dočkali jsme se mimo jiné prvního teaseru na očekávaný Andor a bylo potvrzeno, že třetí řada Mandaloriana dorazí až v únoru příštího roku. A tentýž rok dorazí i sólovka Ashoky, jejíž natáčení je již v plném proudu. Kromě již známých seriálových kousků byla však oznámena novinka, o níž se doteď spíše šuškalo.

Seriálový svět předaleké galaxie totiž bude rozšířen o další kousek s názvem Star Wars: Skeleton Crew, který si bere minimálně pod producentskou záštitu režisér Spider-Manů s Tomem Hollandem Jon Watts, jehož doplní již klasická sestava Jon Favreau a Dave Filoni a scenárista Christopher Ford (Spider-Man: Homecoming, Chaos Walking). Příběh se pak bude odehrávat ve stejném časovém období jako Mandalorian či seriálový Boba Fett a bude pojednávat o čtveřici desetiletých dětí, které budou ve světě Star Wars prožívat velké dobrodružství. Detaily samozřejmě tvůrci nechávají pod pokličkou, zároveň se však dušují, že i přes dětský casting nepůjde o seriál pro nejmenší a stejně jako např. Stranger Things se budou chtít inspirovat coming-of-age snímky z 80. let od Spielberga a spol. Projekt pak navíc ulovil i hlavní hvězdu. Tou bude nestárnoucí sympaťák Jude Law, který po posledních Fantastických zvířatech potřebuje hit jako sůl. Uvidíme, zda i tento Star Wars seriál bude slavit úspěch.

---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Warner Bros./Disney+
Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace