Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Batmanovský seriál Gotham Knights


ikona
Sam.Vimes
batmancwgothamgotham knights
Co se stane, když je zabit stárnoucí Temný rytíř? 

Fanoušci netopýřího muže to mají v seriálových vodách těžké. Za poslední roky jsme namísto samotného Batmana dostali seriály o jeho mladých protivnících, o jeho mladém komorníkovi, o jeho sestřenici, o bezdomovkyni, která našla oblek jeho sestřenice... A nyní se blíží seriál o jeho adoptovaném synovi s partou. V novince Gotham Knights pro jistotu Bruce Wayne umírá hned na začátku a jeho nevlastní syn Turner Hayes se musí dát dohromady se skupinou podobně mladých potomků Batmanových nepřátel, jelikož na ně všechny neprávem padlo podezření z Waynovy smrti.

A vypadá to, jako kdyby si třída z Riverdale udělala školní výlet do Gothamu. Samozřejmě jen přeháním... Nic v ukázce totiž Gotham a jeho styl ani nepřipomíná. Jestliže nový filmový Batman dokázal zatím nejlépe vystihnout atmosféru komiksového Gothamu, tady je to naprosto zaměnitelná americká metropole. Jediným světlým bodem nesmyslně dlouhé upoutávky je Misha Collins. Ne že by tam něco zajímavého předvedl... ale je to Castiel ze Supernatural, a to zde stačí na to, aby čněl vysoko nad vše okolo. Informace, kterou jsem si schválně nechával na závěr: Gotham Knight má na svědomí trojice scenáristů zodpovědná za seriálovou Batwoman. Čímž se vysvětluje vše.

 ---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: CW
Zdroj: CW

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace