Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Pán prstenů: Prsteny moci konečně ve skvělé ukázce


ikona
krauset
amazonlord of the ringslotronprimepán prstenůprsteny mocirings of power
Trvalo to, ale Amazon se konečně vytasil s materiálem, který ukazuje epickou šíři i tolkienovskou atmosféru Prstenů moci.  

„Byly doby, kdy byl svět tak mladý, že dosud nezažil východ slunce. Ale i tehdy existovalo světlo," pronáší Galadriel za zvuků Shoreova elfského motivu Roklinky. Nový trailer je ve všech směrech lepší než předchozí teasery! Konečně jsme se dočkali pohledu na stěžejní království Druhého věku, na Númenor. Na fotografiích, které vyšly dnes ráno v Entertainment Weekly a které naleznete v naší galerii, se to Númenorem jen hemží. Vidíme královnu Tar-Míriel, Ar-Pharazôna, Elendila s Isuldurem a jeho sestru, která je novým přírůstkem do této slavné rodiny vymyšlená Amazonem. Po druhém Elendilově synovi, Anárionovi, stále ani památky. Možná se mihlo i hlavní město Armenelos a přístav Andúnië. Trailer nás opět vzal do Lindonu, Morie a nabídl nové město, které vypadá jako Ost-in-Edhil, sídliště elfů a Celebrimbora poblíž Morie. Dozvídáme se, že Galadriel nevěří, že zavládly dny míru, když v působivé scéně připomíná Elrondovi, že neviděl to, co viděla ona. Internet se už týden zaobírá krátkým záběrem plným rudé zkázy, mohlo by jít o Bitvu náhlého plamene?

Prsteny moci se konečně představují ve slibném světle, nikoliv ve světle Slunce, ale Stromů. O jejich kvalitě se budeme moci přesvědčit 2. září na Amazon Prime. Naše starší tematické články o Prstenech moci si můžete připomenout zde nebo na profilu seriálu

---

Autor: Tomáš Krause
Zdroj: Amazon Prime
Foto: Amazon Prime

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace