Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Novinky od Hugh Jackmana, Nica Cage a tvůrce Peaky Blinders


ikona
Sam.Vimes
alice eveandrew garfieldblack snowdemascusferrarigen vhighfirehot airhugh jackmankoala manmartin lawrencenicolas cagequeen of firerichard bransonseriálové střípkysex educationsteven knightthe loversthe truth will outtravis fimmelwho is america
Nové projekty a adaptace, castingové změny, obnovení i rušení seriálů a další drobné novinky. 

Martin Lawrence z Mizerů se objeví v seriálu Demascus. Půjde o sci-fi komedii na AMC, kde hlavní hrdina (Okieriete Onaodowan) může díky futuristické technologii zkoušet různé verze svého života. Andrew Garfield si zahraje hlavní roli v minisérii Hot Air o podnikateli Richardovi Bransonovi, který založil mj. aerolinky Virgin Atlantic a potýkal se špinavým konkurenčním bojem ze strany konkurenčních British Airways. Spin-off The Boys z prostředí akademie pro mladé superhrdiny oznámil název: Gen V. Natáčení již probíhá. Alice Eve (Star Trek: Do temnoty) se objeví v dramedy The Lovers od Sky.

Apple TV+ plánuje seriál Ferrari o Enzovi Ferrarim - závodníkovi, manažerovi závodního týmu a zakladateli automobilky Ferrari. Tvůrcem seriálu je Steven Knight (Peaky Blinders), režírovat bude Stefano Sollima (Sicario 2) a jedním z producentů je i režisér Paolo Sorrentino (Mladý papež). Projekt vychází z biografie Ferrari Rex, kterou napsal Luca Dal Monte. Malá historická zajímavost: Enzo byl nejdříve šéfem týmu Scuderia Ferrari, který ovšem závodil pod Alfou Romeo. Teprve později založil vlastní automobilku

Klip k Running Up That Hill od Kate Bush už díky Stranger Things překonal 100 milionů shlédnutí na YouTube. Písnička se stále objevuje i na předních místech žebříčků na Spotify, stejně tak Master of Puppets od Metallicy. Ve čtvrté řadě Sex Education se již nevrátí Tanya Reynolds, která hrála Lily. Dříve v letošním roce to samé oznámila i Patricia Allison (Ola) a Simone Ashley. Hugh Jackman se objeví jako jeden z dabérů v animované komedii Koala Man od Hulu. Titulním hrdinou je Kevin, muž středního věku, který ve volném čase bojuje se superpadouchy i drobnými přestupky na jednom australském předměstí.

Koala Man

Režisér Joe Berlinger chystá americký remake skandinávské kriminálky The Truth Will Out (v originále Det Som Göms I Snö). Ta vypráví o občas nestabilním detektivovi a jeho nesourodém týmu vyděděných policistů, kteří se zabývají dlouho nevyřešenými případy. Berlinger má za sebou vícero kriminálních a hudebních dokumentů a také hraný film o sériovém vrahovi Tedovi Bundym se Zacem Effronem. Alden Ehrenreich (Star Wars: Solo) se objeví v zatím neznámé roli v marvelovském seriálu Ironheart o dívce s hi-tech oblekem po vzoru Iron Mana. Sacha Baron Cohen vyhrál další soud s politikem Royem Moorem, kterého příliš nepobavilo účinkování v Cohenově show Who Is America?

Travis Fimmel (Vikingové) si zahraje hlavní roli v minisérii Black Snow o tajemné vraždě v malém australském městečku, jejíž případ se znovu otevře po 25 letech. Produkční společnost Lone Wolf Pictures koupila práva na fantasy trilogii Stín krkavce od Anthony Ryana a aktuálně hledají showrunnera. Seriál zatím nese pracovní název Queen of Fire, což je titul třetí knihy. Nicolas Cage bude hlasem hlavního hrdiny animáku Highfire, který se nově přesouvá z Amazonu na Paramount. Jde o knižní adaptaci, která kombinuje kriminální thriller s fantasy. Titulní Highfire je drak, který kdysi byl vládce, dnes už je ale jen zalezlý v Lousianě, kde kouká na kabelovku a nasává vodku. Pak se ale spřátelí s místním mladíkem, který se zaplete s mafií.

Paramount objednal nových 10 epizod seriálu Criminal Minds, jehož 15. a původně poslední řada běžela v roce 2020. Vracejí se herci Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Aisha Tyler a Paget Brewster. Taktéž na Paramountu dostane čtvrtou řadu horor Evil. Hulu potvrdilo třetí řadu pro komediální seriál Only Murders in the Building. Peacock objednal druhou řadu antologie Dr. Death o skutečných zločinech, tentokrát se bude zabývat případem chirurga přezdívaného Miracle Man. FX potvrdilo čtvrtou řadu pro komedii Breeders s Martinem Freemanem a druhou řadu pro drama The Bear. Na Apple TV+ dostane druhou řadu Loot s Mayou Rudolph.

HBO po třech řadách zrušilo animák Close Enough, po dvou řadách u nich končí historický seriál Gentleman Jack a již po první řadě končí sci-fi adaptace The Time Traveler's Wife. Nadcházející druhá řada Your Honor s Bryanem Cranstonem bude pro toto drama poslední (ostatně mělo původně jít jen o minisérii). Amazon již po první řadě zrušil sci-fi Night Sky s J.K. Simmonsem.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Paramount, Marvel, FX, Hulu, Saturn Films
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace