Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Střípky z Comic-Conu


ikona
Spooner
comic-condisney+i am grootmarvelpicardseestar trekwalking deadživí mrtví
Groot, slepý Momoa, zombíci a ti další. 

Další ročník svátku všech geeků a filmových fandů, Comic-Conu v San Diegu, je za námi. A stejně jako každý rok, ani tentokrát to nebylo jen o filmech. Kromě ostře sledovaných seriálových trailerů na Pána prstenůShe-Hulk či netflixovského Sandmana tu však svůj výrazný prostor měla i další várka známý titulů či novinek. A bylo toho poměrně dost. Kromě hrané divize Marvelu měla výrazný prostor i ta animovaná, novinky představili tvůrci seriálových Star Treků i jednotlivé kabelovky. No, pojďme si ty nejvýraznější tituly proběhnout společně.

The Walking Dead Season 11

Na panelu Živých mrtvých byl sice největší událostí návrat postav Ricka Grimese a Michonne v jejich vlastní minisérii (plány o mnoha velkolepých filmech se jaksi vypařily), samozřejmě se však nezapomnělo ani na samotný seriál. Živí mrtví totiž letos míří konečně do svého finále a věrné diváky čekají poslední díly. A tvůrci na ně lákají správně nostalgickým materiálem, v němž se vzpomíná na staré známé a zároveň se láká na osudové finále. Jenže osudovost zrovna moc nefunguje, když vám místo Ricka a spol. zbyly v seriálu jen vyšeptalé zbytky v čele s Darylem a Neganem. Ale třeba ten emotivní závěr opravdu klapne.

See Season 3

Do svého závěru letos míří i post-apokalyptický seriál od Appleu od tvůrce Peaky Blinders Stevena Knighta s Jasonem Momoou. Slepý hrdina se ve finální řadě seriálu vrací, aby ochránil svůj kmen před novou hrozbou v podobě ničivých zbraní. A jak naznačuje upoutávka, tak v tomto případě by to mohlo být nejen osudové a emotivní, ale taky dost epické.

Picard Season 3

A do třetice všeho finálového. Na svou poslední vesmírnou misi se vydá i legendární Picard s tváří Patricka Stewarta. A aby to hraní na nostalgii a fanouškovské emoce bylo co největší, tentokrát dostane k ruce prakticky celou svou původní posádku z Nové generace! První teaser pak toho nenabídne víc než jen pohledy na staré známé. I to však může skalním trekkies pro začátek stačit.

Star Trek: Lower Decks Season 3

Vrátí se pak i šílený animák z legendárního universa, jemuž jsem tedy já osobně nepřišel moc na chuť, ale své místo si i tento kousek ve franšíze nečekaně našel. A jak se dá čekat, třetí série bude ještě šílenější a hláškami se v ukázce nešetří.

I Am Groot Season 1

Zatímco Kevin Feige řešil další fáze MCU, animovaná sekce nakousla chystané tituly a ukázala první ukázku z Grootových sólových dobrodružství. A už teď jasné, že z kraťasů ministromu bude hit. A taky, že se nejvíce budou bavit diváci pod 10 let.

Chucky Season 2

Hororová panenka Chucky svou první seriálovou štací příjemně překvapila a po nepovedených filmových kouscích byla pro fandy klasických dílů hezkým dárečkem. A zdá se, že na podobné vlně nostalgie a fan servisu se pojede i tentokrát.

Vampire Academy Season 1

A teď začneme tzv. upíří sekci. Streamovací Peacock ukázal seriálovou adaptaci knížní young adult série Vampýrská akademie od Richelle Mead, která nám nabídne příběh dvou kamarádek z odlišných společenských vrstev, jejich rozdíly vyplynou na povrch poté, co mají dovršit své vzdělání a stát se členy vyšší upírské společnosti. Tady se na nikoho jiného než na puberťačky evidentně cílit nebude.

Interview with the Vampie Season 1

To nová adaptace Inteview s upírem by mohla zaujmout i starší generace. Bohužel v této verzi se nepohybuje Brad Pitt ani Tom Cruise a celé to zatím vypadá dosti fádně a bez pořádné atmosféry.

Reginald the Vampire Season 1

Své vlastní upířiny se pak dočká i parťák Toma Hollanda ze Spider-Manů, Jacob Batalon, jenž si zahraje zakřiknutého puberťáka, co se stane zubatým alergikem na světlo. Náběh na oddychovou hororovou komedii bychom měli, záštita kabelovky Syfy však radí k velké obezřetnosti.

Tales of the Walking Dead Season 1

A zombíci ještě jednou. Tentokrát nám kabelovka AMC naservíruje šestici uzavřených příběhů z populárního nemrtvého světa, jež mají ještě více rozšířit dané univerzum. Zastaví se např. Terry Crews, Anthony Edwards či navrátivší se Samantha Morton jako záporačka Alfa.

Atlanta Season 4

Příchod závěrečné řady ohlásil i Donald Glover a jeho parťáci z dramedy Atlanta. Na první záběry si však budete muset ještě počkat, tentokrát jsme se dostali pouze efektní vizuální lákadlo.

 

National Treasure: Edge of History

Disney+ pak prvním teaserem a pohledem do zákulisí představil i nové Lovce pokladů. Tentokrát ovšem bez Nicolase Cage (vrátí se jen Justin Bartha a Harvey Keitel) a s novou generací pátračů po cennostech všeho druhu. Zatím ovšem projekt stále působí dojmem výplňkového seriálu, co připomíná kousky z 90. let.

 

 ---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+, Apple TV+
Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace