Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se návrat Punishera?


ikona
Spooner
daredevildisney+Jon Bernthalpunisherrosario dawson
Prozradila známá herečka víc, než měla? 

Seriály od Marvelu na Disney+ jsou rozjeté na plné obrátky a kromě originů nových hrdinů i dalších zápletek pro známé hrdiny se na streamu čím dál více začíná mluvit o návratu hrdinů z éry Netflixu. Daredevil a záporák Kingpin mají svůj comeback do MCU jistý. Matt Murdock se mihnul ve třetím Spider-Manovi a uvidíme ho i blížící se She-Hulk, kde vyfasuje nový oblek. Jeho tělnatá nemesis pro změnu zakotvila u seriálového Hawkeye a oba se objeví také v seriálu Echo, aby hrdina s tváří Charlieho Coxe dostal i vlastní 18dílný seriál Daredevil: Born Again, v němž se le samozřejmě objeví i Vincent D´Onofrio. Čím dál víc se proto začíná spekulovat, zda se na obrazovky vrátí i další pohrobci od Netflixu. Nejvíce se šušká o tom, že bychom mohli brzy vidět také Jessicu Jones, fanoušci by ale asi nejvíce stáli o návrat prozatím největšího řezníka všech marvelovek, Punishera s tváří Jona Bernthala, jehož minimálně první řada je šťavnatým krvavým nářezem. A nášup možná dostaneme dříve, než jsme tušili.

O práci na nové řadě Punishera se totiž zřejmě tak trochu prokecla herečka Rosario Dawson během konference C2E2 v Chicagu. Zde představitelka Claire Temple, jež se objevila v seriálech všech členů Defenders v čele s Daredevilem či Lukem Cagem prohlásila, že se právě dozvěděla, že už se na novém Punisherovi aktivně pracuje a ona doufá, že se vedle Bernthala a jeho komiksového řezníka objeví. A nadšené ohlasy lidí na internetu na sebe nenechaly dlouho čekat. 

Marvel ani Disney+ samozřejmě na toto prohlášení nijak nereagovalo a údajné plánování dalších patálií Franka Castlea není oficiální. Prořekla herečka něco co neměla, a nebo se jedná o nějaký komunikační šum a její slova jsou jen falešnou nadějí? Na odpověď si asi budeme muset ještě nějaký pátek počkat, nebo doufat, že si Punisher střihne cameo v některém z chystaných seriálů. Tahle slova se však poslouchají velmi hezky a naděje, že se kolem Punishera přeci jen něco děje, rozhodně žije.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Disney+
Zdroj: Collider 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace