Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme seriálového Horizon Zero Dawn?


ikona
Spooner
horizon zero dawnnetflixplaystationumbrella academy
Od podivných hrdinů k robotickým zvířatům. 

Lavina videoherních adaptací míří nejen na filmový rybníček, kde producentům udělal radost úspěch Ježka Sonica či Uncharted, ale také na seriálové pole. Amazon chystá předělávku kultovního Falloutu či řezničiny God of War, HBO natáčí velmi očekávané The Last of Us a nezahálí samozřejmě ani Netflix, který kromě animovaných zářezů typu Castlevanie, Arcane a nejnovějšího Tekkenu chystá samozřejmě i nějaké ty hrané pokusy. Tím možná největším by měla být adaptace hitu od Playstationu Horizon Zero Dawn, který se letos dočkal druhého dílu a už teď se může řadit mezi hry roku. Post-apokalyptický svět plný robotických zvířat a všemožných potvor, v němž lidstvo přežívá v kmenech, si získal obří základnu fanoušků, kteří budou mít samozřejmě velmi přísná měřítka. Jméno showrunnera by je však mohlo potěšit.

Seriálu se totiž ujímá producent a jeden z hlavních tvůrců komiksového hitu The Umbrella Academy, Steve Blackman. Ten udělal z netradiční rodinky hrdinů na Netflixu slušný úspěch a komiksovka byla před pár dny schválena pro čtvrtou a zároveň poslední sérii. Streamovací platforma si Blackmana však považuje, a tak si ho pojistila štědrou smlouvu, díky níž jim tvůrce nadělí několik dalších projektů. A mezi nimi bude právě i Horizon Zero Dawn, které Blackman vytvoří společně s další showrunnerkou Michelle Lovrettou, jež má na kontě např. sci-fi seriál Killjoys

Opět se tedy podíváme do daleké neveselé budoucnosti plné technologických potvor i velkých tajemství a hlavní hrdinkou bude znovu neohrožená zrzka Aloy. Ta musí zjistit, proč se robotická zvířata najednou začínají chovat podivně a chtějí zničit vše živé. A pro záchranu svého světa musí zjistit, co stálo za zničením toho našeho. Herní fandové tedy zůstanou na svém, ty seriálové ale snad bude čekat řada překvapení. Do natáčení pak nejspíš zbývá ještě hodně času, zvědavost pařanů ale možná už teď vzrostla. 

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Sony Interactive Entertainment
Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace