Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: Andor je nejlepším Star Wars seriálem

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
reaguje na: max452
S těmi prvními reakcemi máš pravdu, ale zrovna u Andora jsem fakt nic nečekal a považoval jsem ho, když ohlásili plány to natočit, za nejzbytečnější věc. Nicméně v poslední době a hlavně po traileru jsem to přehodnotil a zrovna v tomto případě bych těm prvním reakcím věřil tak nějak více, než je tomu jindy. Ale uvidíme, třeba je můj instinkt špatný. :))
256094
S těmi prvními reakcemi máš pravdu, ale zrovna u Andora jsem fakt nic nečekal a považoval jsem ho, když ohlásili plány to natočit, za nejzbytečnější věc. Nicméně v poslední době a hlavně po traileru jsem to přehodnotil a zrovna v tomto případě bych těm prvním reakcím věřil tak nějak více, než je tomu jindy. Ale uvidíme, třeba je můj instinkt špatný. *:))*
256093
0 0
reagovat
Myslím, že čas znovu a znovu ukazuje, že tyto "První reakce" jsou málokdy přesné. Jejich zdá se jedinou funkcí je nahlodat diváky a jejich přesvědčení, že půjde zase o stejnou blbost jako předtím a přimět je, aby se na to, bez ohledu na to, kolik špatných zkušeností už takto nasbírali, zase podívali.
Myslím, že dám mnohem víc na Vaše první dojmy zde, případně na zdejší recenze, než na sliby syrovosti a dospělosti u někoho, kdo zřejmě význam těchto slov zná maximálně v kontextu vyhledání ve slovníku.
256093
Myslím, že čas znovu a znovu ukazuje, že tyto "První reakce" jsou málokdy přesné. Jejich zdá se jedinou funkcí je nahlodat diváky a jejich přesvědčení, že půjde zase o stejnou blbost jako předtím a přimět je, aby se na to, bez ohledu na to, kolik špatných zkušeností už takto nasbírali, zase podívali. Myslím, že dám mnohem víc na Vaše první dojmy zde, případně na zdejší recenze, než na sliby syrovosti a dospělosti u někoho, kdo zřejmě význam těchto slov zná maximálně v kontextu vyhledání ve slovníku.
0 0
reagují: Vault_13
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se