Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Prequel Zaklínače


ikona
Spooner
Blood Originmichelle yeohnetflixpokrevní poutothe witcherzaklínač
Svět Andrzeje Sapkowského dostává další seriálový přídavek. Budou fanoušci spokojeni? 

Fanoušci Zaklínače nemají v posledních týdnech moc důvodů k radosti. Jako by nestačilo, že z role Geralta odchází hlavní hvězda seriálu Henry Cavill, jehož nahradí pro mnohé už teď nepřesvědčivý Liam Hemsworth, na konci tohoto roku možná dostanou další velkou ránu. Prequel Zaklínač: Pokrevní pouto totiž dokázal vyděsit už loni hodně laciným teaserem a spekulace o ne zrovna veselé produkci a přepisování, kvůli němuž se minisérie nakonec zkrátila o dvě epizody, očekávání zrovna dvakrát nezvýšily. 

Ani nový trailer pak obavy příliš nezahání. Příběh, který se bude odehrávat 1200 let před Geraltovým dobrodružstvím a bude mimo jiné vyprávět o stvoření prvních zaklínačů a o událostech vedoucích k tzv. konjukci sfér, totiž i přes řadu rádoby brutálních výjevů a Michelle Yeoh hrající svůj standard vypadá pořád hodně nevýrazně, průměrně, podfinancovaně a nebýt názvu na konci, ani by člověk neřekl, že má novinka se Zaklínačem něco společného. Atmosféry ukázka zkrátka příliš nepochytila a zatím tu není moc na co se těšit. Strach, že tohle ždímaní fantasy značky skončí neslavně, spíš sílí, než aby začínal slábnout.

 
---
Autor: Milan Rozšafný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace