Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Quentin Tarantino natočí seriál


ikona
Spooner
quentin tarantino
Režisér filmových klasik se nyní na plátna nechystá. 

Mezi filmovými fanoušky je v současnosti asi málo oblíbenějších režisérů než Quentin Tarantino. Tvůrce Pulp Fiction, Gaunerů a dalších kultovek vyrostl z filmového nadšence v jednu z největších režijních jistot současnosti, jejíž jméno do kin prostě táhne. Jenže zatímco jeho příznivci čekají po Tenkrát v Hollywoodu na ohlášení dalšího filmového projektu, on si dává menší celovečerní pauzu. A ta se podle všeho ještě protáhne. Slavný režisér totiž během propagace své nové knihy Cinema Speculation oznámil, že příští rok se sice chystá natáčet, ale překvapivě ne film, ale seriál.

Jenže nic víc k tajemnému projektu neprozradil. Pouze to, že by se mělo jednat o osmidílný kousek. Detaily okolo žánru, příběhu či alespoň názvu novinky jsou zahaleny tajemstvím. Už nyní se dá ovšem čekat, že všichni jeho fandové už mají o jednom z očekávaných seriálů příštích let jasno. Není to přitom poprvé, co se Tarantino podívá do televize. V 90. letech natočil jednu epizodu Pohotovosti, o několik později zrežíroval dvojdíl Kriminálky Las Vegas a zahrál si taky v několika dílech kultovky Alias. Na začátku roku se pak spekulovalo o tom, že by mohl zčásti natočit návrat Justified. To ovšem nakonec nedopadlo, možná i právě proto, že Tarantino už měl tehdy jiné seriálové plány. Snad se tedy o jeho televizním (či snad streamovacím?) výletu dozvíme brzy více.

---

Autor: Milan Rozšafný
Foto: Sony Pictures
Zdroj: Variety 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace