Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill natočí Warhammer 40,000


ikona
Sam.Vimes
henry cavillwarhammerwarhammer 40,000
Cavill se od hraní s miniaturami přesouvá k figurkám v životní velikosti. 

Henry Cavill nedávno ohlásil odchod ze seriálového Zaklínače po třetí řadě (pak ho nahradí Liam Hemsworth) a návrat k roli Supermana. To první stále platí, to druhé už ne, protože James Gunn má s filmovým DC universem jiné plány. Cavill ale ani tak neskončí na dlažbě, rozjíždí se mu totiž další velká franšíza. Konečně se totiž hýbe dopředu Warhammer 40,000. Práva na něj zajistil Amazon a počítá se s hranými filmy, seriály i animovanou produkcí.

Henry Cavill, který je už od dětství sám velkým fanouškem světa Warhammeru, se v adaptacích objeví nejen před kamerou, ale zároveň na celé plánované universum dohlédne i z pozice jednoho z výkonných producentů. Snad si tedy bude moct pohlídat kvalitu a nedopadne to s věrností duchu předlohy jako právě u Zaklínače. Warhammer 40,000 je primárně desková hra s figurkami zasazená do světa daleké budoucnosti, kde lidstvo bojuje se zrádci, mimozemšťany i nadpřirozenými bytostmi. Ke hře patří i rozsáhlá série doprovodných románů a v roce 2010 vzniknul animovaný film Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix, Codex Pictures
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace